Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

KentPlus, Mimar Sinanlı Oldu Sırada Çeşme ve Bodrum Var

KentPlus markasını Ataşehir'den sonra Mimar Sinan'a taşıyan Emay İnşaat, 660 dairelik konut projesinin ilk etabını 30 ay yerine 18 ayda bitirerek sahiplerine teslim etti.

Sabah Gazetesi
KentPlus, Mimar Sinanlı Oldu Sırada Çeşme ve Bodrum Var

atı Ataşehir'de 2 bin 44 konutluk Kent- Plus projesiyle gündeme gelen ve satışa çıkardığı konutları kısa sürede satarak rekor kıran Emay İnşaat, ikinci TOKİ projesini Emlakbank'ın Sinanoba'da yaptırdığı villaların önünde gerçekleştirdi. Toplam 19 blokta 660 daireden oluşacak KentPlus Mimar Sinan'ın ilk etabını geçtiğimiz günlerde teslim eden şirket, Ataşehir'de olduğu gibi bu projede de konutlar yükselmeden peyzaj çalışmalarını tamamladı.

Yüzde 30'u Satıldı

Projedeki konutların yüzde 30'u satıldı. Mimar Erol Kuzubaşıoğlu imzasını taşıyan, etütleri Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Güler tarafından onaylanan proje, tünel kalıp teknolojisi kullanılarak yapıldı. Projenin inşaat ve satışı 2005'in son ayında başladı. 100 milyon dolar satış potansiyeline sahip KentPlus Mimar Sinan'da, her talebe göre farklı büyüklükte ve deniz manzaralı daire seçenekleri sunuluyor. Projede, 120 adet 1+1, 60 adet 2+1, 160 adet 4+1 ve 320 adet 3+1 daire yer alacak. Proje içindeki alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, caferestaurant gibi alanlar, KentPlus Mimar Sinanlılar'ın yanı sıra çevrenin ihtiyacını da karşılayacak şekilde planlandı. Teslim tarihi 30 aydan 18 aya çekilerek ilk fazı geçtiğimiz günlerde sahipleriyle buluşan projede Emay İnşaat tek başına çalışıyor. Ataköy'e 30 kilometre uzaklıktaki Mimarsinan, hızla gelişen ulaşım olanaklarıyla da tercih ediliyor. Karayolu ulaşımının önümüzdeki aylarda tren ağıyla gelişeceği bölge deniz ulaşımına da elverişli bir konumda. Mimarsinan'da 1 yıl içinde deniz otobüsleri aracılığıyla deniz ulşamının da başlaması planlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kentplus-mimar-sinanli-oldu-sirada-cesme-ve-bodrum-var_56348.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!