Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kerem Ünlü, ELVHIS Başkan Yardımcısı Oldu

Avrupa’da gaz yakıtlı radyant ısıtıcı endüstrisini bir araya getiren “Avrupa Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcı Üreticileri Birliği”nin (ELVHIS ) Başkan Yardımcılığı görevine Çukurova Isı A.Ş. Satış Müdürü ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Ünlü seçildi.

yapi.com.tr
Kerem Ünlü, ELVHIS Başkan Yardımcısı Oldu

Çukurova Isı A.Ş. Satış Müdürü Kerem Ünlü, Avrupa Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcı Üreticileri Birliği’nin (ELVHIS) Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Avrupa’da gaz yakıtlı radyant ısıtıcı alanında faaliyet gösteren firmaları tek çatı altında toplamak, dünyada ki teknolojik yenilikleri takip ederek, sektörün dünya standartlarını yakalamasına katkı sağlamak amacıyla 1994 yılında kurulan ELVHIS, çevrimiçi düzenlenen  Genel Kurulun’da yeni yönetimini belirledi.

Bu göreve getirilen ilk Türk olmak benim için büyük bir onur
Genel Kurulda ELVHIS Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kerem Ünlü şunları söyledi: “Sektörümüzü uluslararası alanda bir araya getiren ve sektörümüzle ilgili gerek AB nezdindeki gerekse diğer kıtalardaki normların şekillenmesinde etkin rol oynayan, enerji verimliliği ve ürün kalitesi noktasında endüstrimize katkı sağlayacak çalışmalar yürüten ELVHIS’in başkan yardımcılığına seçilmek ve bu göreve getirilen ilk Türk olmak benim için büyük bir onur.

Yeni dönem yönetim kurulu üyeleri ve başkanımız Prof. Dr.-Ing. Friedhelm Schlösser ile birlikte Avrupa Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcı pazarının gelişimini global anlamda destekleyecek başarılı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

ELVHIS, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu gibi Avrupa makamlarının yanı sıra ticari gazla çalışan ısıtma sistemleri alanında faaliyet gösteren CEN (European Committee for Standardization) gibi standardizasyon kuruluşları tarafından da kabul görmüş tek sivil toplum kuruluşudur.

 

*

Kerem Ünlü Hakkında

Lisans eğitimini 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlayan Kerem ÜNLÜ, 2003 yılında Almanya’da ki Hamburg Teknik Üniversitesi (TUHH) Mekatronik Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans derecesini almıştır. 2004 yılında mesleki kariyerine başladığı Çukurova Isı A.Ş.’de Satış Müdürü olarak görev almaktadır. ÜNLÜ, aynı zamanda İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi delegesidir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kerem-unlu-elvhis-baskan-yardimcisi-oldu_187636.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!