Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Sosyal Konut' Çağrısı

Sosyal konut projesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız." ifadelerini kullandı.

yapi.com.tr
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Sosyal Konut' Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BirGün’de yer alan habere göre; Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje. Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların yaygınlaşmasını canıgönülden istiyorum." dedi.

"Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver" diyen Kılıçdaroğlu, "Beşli çeteleri semirttin, asıl fakir fukaranın konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi alışkınsın sen boş toprağa yalandan beton harcı dökmeye." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/kilicdaroglundan-erdogana-sosyal-konut-cagrisi_192362.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!