Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

İSKİD'den Klima Talebinizi...

Klima Alırken Bunlara Dikkat Edin

Kavurucu yaz sıcaklarının en büyük kurtarıcısı olan klimaların istenilen rahatlığı sağlaması için klima alırken dikkatli olmak gerekiyor. Evde sağlıklı bir hava oluşturmak için hava temizleyicisi özellikli, enerji ve para tasarrufu sağlamak için de enerji tasarrufu yapabilen bir klima alınması tavsiye ediliyor.

yapi.com.tr
Klima Alırken Bunlara Dikkat Edin

avurucu yaz sıcaklarının en büyük kurtarıcısı olan klimaların istenilen rahatlığı sağlaması için klima alırken dikkatli olmak gerekiyor. Evde sağlıklı bir hava oluşturmak için hava temizleyicisi özellikli, enerji ve para tasarrufu sağlamak için de enerji tasarrufu yapabilen bir klima alınması tavsiye ediliyor.  

Dünyanın en büyük klima ve kompresör üreticilerinden Panasonic, Türkiye pazarına sunduğu farklı çeşitlerdeki klima ve ısıtma/soğutma sistemleriyle her türlü ihtiyaca yönelik etkin çözümler sunuyor. Panasonic Türkiye Klima Satış ve Pazarlama Müdürü Melis Bozoğlu, klimanın yaşam kalitesini ve sağlığı doğrudan etkilediğini, bu nedenle klima alırken dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Bozoğlu, klima alırken dikkat edilmesi gereken noktaları şöyle sıralıyor:

Melis Bozoğlu • Klima alırken markasına ve kalitesine dikkat edilmeli. Marka tercihine göre satış sonrası destek ve bakım farklılık gösteriyor. 
• Klimanın taktırılacağı ortamın şartları da göz önünde bulundurularak klimanın yeri iyi belirlenmeli.
• Klimanın büyüklüğünün ortam ile uyumlu olmasına dikkat edilmeli.
• Az enerjiyle yüksek verim sağlayan A sınıfı klimalar tercih edilmeli.
• Yılda bir kez klima bakımı ihmal edilmemeli. 
• Klimanın 20-27 derece sıcaklık ve %40-60 arasında nem oranında çalışmasına dikkat edilmeli.
• Markanın satış sonrası hizmetlerdeki uzmanlık ve güvenilirliği soruşturulmalı.
• Tüm hizmet, bakım ve yedek parça temininin uzman yetkili servis tarafından yapılması sağlanmalı. 

Evde sağlıklı bir ortam için e-iyon teknolojisi

Kavurucu yaz sıcaklarının en büyük kurtarıcısı olarak görülen klimayı seçerken hava temizleyici özelliğine mutlaka dikkat edilmeli. Panasonic Etherea klimalar, e-iyon hava arıtma sistemleri sayesinde evlerde rahat ve sağlıklı bir hava yaratıyor. E-iyon teknolojisine sahip Etherea klimalar, iyon teknolojisini kullanan diğer klimalardan farklı olarak hava temizleyici gibi de çalışıyor. Klimanın sensörü, hava arıtma fonksiyonu devrede bırakıldığında klima kapalı olsa bile 24 saat havadaki kir oranını izliyor. Havanın kirlendiği durumlarda iyonları havaya bırakıyor ve hepsini geri toplayarak filtreye hapsediyor. Zararlı virüs, bakteri ve küfü ortadan kaldıran Etherea klimalar çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı bir ortam oluşturuyor.

Enerji tasarrufu için Eco Navi özelliği

Klima seçerken klimalar da aranması gereken bir diğer özellik de enerji tasarrufu yapması. Enerji tasarrufu özelliği olmayan klimalar yüzünden tüketici, ay sonunda kabarık bir elektrik faturası gibi hoş olmayan sürprizlerle karşılaşabiliyor. Panasonic bu yaz kesintisiz serinlikten vazgeçmeden enerji tasarrufu yapmak isteyenler için Eco Navi özellikli Etherea serisini sunuyor. Eco Navi özellikli klimalar, hassas sensörleri sayesinde odadaki insan varlığını ya da hareket seviyesini algılayıp sıcaklığı buna göre ayarlıyor ve kullanıcıyı odanın sıcaklığına göre klimayı sürekli açıp kapama derdinden kurtarıyor. Isıtma modunda %40, soğutma modunda da %30 oranına kadar tasarruf sağlayan Eco Navi özellikli Etherea ürünleri, böylece daha fazla konfor ve hesaplı bir çözüm sunuyor.

Panasonic, insan sağlığını koruyan ve enerji tasarrufu sağlayan akıllı Etherea klimalarını Mayıs ayında Türkiye’de satışa çıkardı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/klima-alirken-bunlara-dikkat-edin_88042.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!