Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Klima Sektörü Temsilcileri 'Samsung Yelken Günleri 2010'da Buluştu

Samsung Electronics sponsorluğunda Merkezi Klima Sistemleri Türkiye ana distribütörü Teknoklima işbirliğiyle düzenlenen 'Samsung Yelken Günleri 2010' programının ilki İzmir bölgesi Sığacık Körfezin’de gerçekleştirildi. Yılın ilk programının konukları İzmir’ in tesisat sektörü tasarımcı – müteahhitleri ve ünlü mimarlarıydı.

yapi.com.tr



Samsung Electronics sponsorluğunda Merkezi Klima Sistemleri Türkiye ana distribütörü Teknoklima işbirliğiyle düzenlenen 'Samsung Yelken Günleri 2010' programının ilki İzmir bölgesi Sığacık Körfezi'nde gerçekleştirildi. Yılın ilk programının konukları, Gülez Mühendislik Ltd'den Memduh Gülez (makine mühendisi), Tüm Yapı Ltd'den Nüvit Uyar (mimar), Arno Mimarlık Ltd'den İlker Kodaman (mimar), Prodem Mühendislik Ltd'den Kamil Demir (makine mühendisi), Samsung VRF Merkezi Klima Sistemleri Ege bölge ana distributörü DMC Ltd'den Ceyhun Öğünç gibi İzmir’ in tesisat sektörü tasarımcı – müteahhitleri ve ünlü mimarlarıydı.

Tüm ekip Sığacık limanında TEOS antik harabeleri önünde yeni açılan TEOS Marina’da saat 10:30’da buluştu. Karşılama programından sonra güne özel konuklara 'Samsung Yelken Günleri' şapka ve tişörtleri dağıtıldı. Marinadan ayrılmadan önce konuklara kısaca yelkenli tekne ve yelken eğitimi verildi. Saat 11:00’da palamarlar çözülerek Sığacık Körfezi’ne çıkıldı. Sırasıyla Eşek Adası ve Akkum Burnu önünden geçildi. Tüm ekip 'yelkenler fora' diyerek 5 knot sürat ile ilerlemeye  başladı. İlerleyen saatlerde  yelken tecrübesi ve deneyimini arttıran ekip, Demircili Limanın’da güzel bir koya demir attı. Birlikte keyifli bir öğle yemeği yenildi ve tesisat sektörü, mimarlık ve yelken dünyası hakkında sohbet edildi.

Geziyi değerlendiren Teknoklima Ltd. Genel Müdürü Ugur Darcan, “Samsung Yelken Günleri 2010 programına öncelikle İzmir’den başladık; çünkü İzmir bölge distribütörümüz Ceyhun Öğünç, bizleri İzmir mimarlık ve tesisat sektörüyle buluşturmak istedi. Programımıza, İzmir ve İstanbul’da sezon boyunca devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/klima-sektoru-temsilcileri-samsung-yelken-gunleri-2010da-bulustu_81330.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!