Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koç, Enerjinin Her Alanına Yatırım Yapacak

Petrol ve gaz alanlarındaki yatırımlarıyla bilinen Koç Grubu, enerjinin her alanında yeni yatırımlar yapmayı planlıyor. Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Türkiye'de enerjinin her dalında olan bir portföy geliştirerek, ülkenin tek entegre enerji şirketleri topluluğu olduklarını ifade etti.

Zaman Gazetesi
Koç, Enerjinin Her Alanına Yatırım Yapacak

Dünyada enerji fiyatlarının yükselmesi Türk şirketlerini mevcut kaynakları kullanarak enerji üretimine yatırım yapmaya teşvik ediyor.
 
Petrol ve gaz alanlarındaki yatırımlarıyla bilinen Koç Grubu, enerjinin her alanında yeni yatırımlar yapmayı planlıyor. Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Türkiye'de enerjinin her dalında olan bir portföy geliştirerek, ülkenin tek entegre enerji şirketleri topluluğu olduklarını ifade etti. Koç Holding'e bağlı Tüpraş, Aygaz, Opet ve Entek AŞ'nin tüm Ar-Ge çalışmalarının desteklenmesi ve denetlenmesi amacıyla Koç Holding Enerji Grubu ile Koç Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü imzalandı. Erol Memioğlu, enerji grubu şirketlerinin, holdingin gelirlerinin yarısını oluşturduğunu bildirerek, "Türkiye'de enerjinin her dalında olan bir portföy geliştirerek ülkenin tek entegre enerji şirketleri topluluğu olduk." dedi. Hangi alana ne kadar yatırım yapacaklarını açıklamayan Memioğlu, kısa zamanda yeni projelerini açıklayacaklarını ifade etti.

ETİKETLER: ekonomi
http://www.yapi.com.tr/haberler/koc-enerjinin-her-alanina-yatirim-yapacak-_78141.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!