Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kocaoğlu, İzmirli'den Sabır İstedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Üçyol-Üçkuyular metro hattı inşaatı nedeniyle İnönü Caddesi trafiğe kapatıldığı için zor günler geçiren vatandaşlara açıklama yaparak, "İstasyon ve bilet hollerinin kazı çalışmaları nedeniyle alınan yeni önlemlere harfiyen uydukları için teşekkür ediyorum. Üçyol-Üçkuyular metro hattını açtığımızda,

Yeni Asır Gazetesi
Kocaoğlu, İzmirli'den Sabır İstedi

liağa-Menderes Raylı Sistem hattı boyunca kaldırılan hemzemin geçitlerle ilgili birçok yerde vatandaşlar eylem yapıp tepkilerini dile getirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kocaoğlu, "Hemşerilerimizin alışkanlıklarını değiştirmelerini istemek elbette kolay değil. Bu süreçte hemşehrilerimizin mağdur olmaması için pek çok üst geçit daha yapacağız. İzmir'in ulaşımında çağ atlatmak hedef ve arzusundaysak, biraz daha sabır ve anlayış göstererek, süreci el birliğiyle atlatmak zorundayız. Bugün yapım çalışmaları sırasında sıkıntılarımızı paylaşan İzmirli hemşehrilerimiz, hat işletime açıldığında da bu gururumuza ortak olacaktır" diye konuştu. Kocaoğlu, İzmir gibi ulaşım yollarının demiryolu ile "en fazla kesiştiği" bir ilde, kent içindeki hemzemin geçitlerin kaldırılmasının hiç de kolay bir iş olmadığını söyledi.

Kocaoğlu, Üçyol-Üçkuyular metro hattı inşaatı nedeniyle İnönü Caddesi trafiğe kapatıldığı için zor günler geçiren Hatay esnafı ve vatandaşlarla ilgili de açıklama yaparak, "İstasyon ve bilet hollerinin kazı çalışmaları nedeniyle alınan yeni önlemlere harfiyen uydukları için teşekkür ediyorum. Üçyol-Üçkuyular metro hattını açtığımızda, çekilen sıkıntılara değdiğini görecekler. Göztepe-Karşıyaka vapur seferleri için de vatandaşlardan anlayış bekliyorum" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kocaoglu-izmirliden-sabir-istedi-_80821.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!