Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ

Konak Belediye Başkanı seçilen eski inşaat mühendisleri odası genel başkanı Muzaffer Tunçağ "Yeşilyurt Stad kompleksi ve Güzelyalı'daki Kültür Merk

yapitr.com
Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ

b>Konak Belediye Başkanı seçilen eski inşaat mühendisleri odası genel başkanı Muzaffer Tunçağ "Yeşilyurt Stad kompleksi ve Güzelyalı'daki Kültür Merkezi projelerinin inşaatına başlamak istiyoruz" dedi.

Tunçağ’ın özellikle deprem konusundaki çalışmalarının takdir edildiğini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Piriştina, “Sayın Tunçağ, deprem konusundaki hazırlıklarını Konak Belediye Başkanı olarak devam ettirecek” dedi.

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, 1946 yılında İzmir'de doğdu. Ege Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. ABD ve Fransa'da yüksek lisans çalışmaları yaptı. Makine Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası. Sinemaya, tiyatroya, konsere gitmekten, kitap okumaktan hoşlanıyor. En büyük hobisi ise tarihi ve arkeolojik öneme sahip mekanları gezmek.

Tunçağ, Kadifekale sırtlarındaki heyelan bölgesinin sorunlarını çözmeyi, Kemeraltı'nı tarihi dokusunu koruyarak turist çeken bir kişiliğe kavuşturmayı hedefliyor.
Tunçağ, kent sırtlarındaki eski mahallelerde kent yenileme çalışmalarını yaygınlaştırmak istediğini söylüyor. Tunçağ, yeni planlara uygun yeşil alanlar, parklar, genç, engelli ve kadınların mesleki becerileri elde edeceği merkezler oluşturacaklarını belirtiyor.

Tunçağ, "Yeşilyurt Stad kompleksi ve Güzelyalı'daki Kültür Merkezi projelerinin inşaatına başlamak istiyoruz. Genelev sorunun çözümünde Büyükşehir Belediyesi'ne yardımcı olacağız. İzmir'de düzenlenecek tiyatro ve film festivali, şiir ve öykü günleri gibi kültür etkinliklerine destek olacağız."şeklinde konuştu.


http://www.yapi.com.tr/haberler/konak-belediye-baskani-muzaffer-tuncag_10446.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!