Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konu Çevre Olunca Ben Kötü Biriyim

Royal Academy’de bugün açılan GSK Contemporary: Art of a Changing World adlı bir sergi iklim değişikliğinin verdiği zararlara dikkat çekmeyi amaçlıyor. Serginin katılımcıları arasında Tracey Emin de yer alıyor. Emin, elle dikilmiş kuş, çiçek ve böcek desenlerinden oluşan eseriyle sergiye katılıyor. Ancak Emin, bu tür konularla ilgili kendisinin

Taraf Gazetesi
Konu Çevre Olunca Ben Kötü Biriyim

Royal Academy’de bugün açılan GSK Contemporary: Art of a Changing World adlı bir sergi iklim değişikliğinin verdiği zararlara dikkat çekmeyi amaçlıyor. Serginin katılımcıları arasında Tracey Emin de yer alıyor. Emin, elle dikilmiş kuş, çiçek ve böcek desenlerinden oluşan eseriyle sergiye katılıyor. Ancak Emin, bu tür konularla ilgili kendisinin kötü örnek olduğunu da itiraf ediyor. Emin, “Ben iyi bir insan değilim, kötü bir örneğim. Geceleri çok üşüdüğüm için ısıtıcımı hep açık tutarım, karanlıkta yatmaktan korktuğum için ışığı kapatmam” dedi.

Sıradışı eserleriyle tanınan 46 yaşındaki sanatçı, “Bunların farkında olduğum için hayatımın başka alanlarında fedakârlıklar yapmaya çalışıyorum, örneğin çok fazla giysim yok” diye konuştu. Emin sözlerini “Bence hepimizin küçük de olsa sorumluluğu var” diyerek noktaladı.

Ackroyd & Harvey, Spencer Finch, Mona Hatoum, Sophie Calle, Cornelia Parker gibi önemli modern sanatçıların eserlerinin görülebileceği sergi, 1 Şubat 2010 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Sergi kapsamında söyleşiler de gerçekleşecek.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/konu-cevre-olunca-ben-kotu-biriyim_74706.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!