Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konuttan Vazgeçti, 35 Milyon Euro Harcayarak Bodrum'da Otel Dikti

Tunçel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Tunçel, Bodrum Göltürkbükü'ndeki 33 dönümlük arazide planladıkları konut projesini, turizmci İrfan Kuriş'in ısrarıyla otel ve rezidanslardan oluşan tesise dönüştürdüklerini söyledi. Turizmin istikrarsız bir sektör olduğunu dile getiren Tunçel, "Biz inşaatçıyız. Amacımız, buraya 55 civarında konut yapıp

Sabah Gazetesi
Konuttan Vazgeçti, 35 Milyon Euro Harcayarak Bodrum'da Otel Dikti

Tunçel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Tunçel, Bodrum Göltürkbükü'ndeki 33 dönümlük arazide planladıkları konut projesini, turizmci İrfan Kuriş'in ısrarıyla otel ve rezidanslardan oluşan tesise dönüştürdüklerini söyledi. Turizmin istikrarsız bir sektör olduğunu dile getiren Tunçel, "Biz inşaatçıyız. Amacımız, buraya 55 civarında konut yapıp satmaktı. Onu yapsaydık, konuttan kazanacağımız ciro 31 milyon Euro yerine 50 milyon Euro olacaktı" dedi.

Tunçel Grup tarafından Göltürkbükü'nde inşa edilen Kuum Hotel, 1 Temmuz'da hizmete girecek. Oda fiyatlarının 350 Euro ile bin Euro arasında değiştiği tesiste, metrekaresi 5 bin Euro'dan satılacak 37 adet de rezidans bulunacak. Rezidansların satışının 15 gün önce başladığını ve 9'unun satıldığını, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinin sahibinin, bir uçak şirketinin patronunun ve reklam sektörünün tanınmış isimlerinden birinin de bu rezidanslara talip olduğunu anlatan Uğur Tunçel, konutların kullanılmadığı zamanlarda, rezidans sahiplerinin talepleri üzerine kiralayabileceklerini söyledi.

Otelin 35 milyon Euro'ya, rezidansların ise 13 milyon Euro'ya mal olacağını dile getiren Tunçel, "Otelde küçük, orta, büyük ve çok büyük olmak üzere 66 oda, rezidanslarda ise büyüklükleri 140 metrekare ile 337 metrekare arasında değişecek 37 rezidans bulunacak" dedi.

Yatırıma devam

Kuum'un, Türkbükü'nün en büyük projesi olduğunu belirten Tunçel, butik bir otel olacak Kuum'da SPA, Türk hamamı, toplantı salonları ile sosyal tesislerin de yer alacağını kaydetti. SPA merkezinin Taylandlı bir şirket tarafından yönetileceğini ifade eden Tunçel, otel ve restoranların başında ise İrfan Kuriş'in bulunacağını söyledi. Bugün 250 bin olan Bodrum nüfusunun, 2015'te 2 milyona yükseleceğinin öngörüldüğünü ifade eden Tunçel, buradaki yatırımlarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

'Enerji ihalelerine gireceğiz'

Önümüzdeki dönemde hidroelektrik santral ihalelerine gireceklerini belirten Tunçel, "Yer konusunda bir kriterimiz yok. İhaleleri takip edip bize en uygun olanlara gireceğiz" dedi. Ekim ayında yine Kozacık'ta 8 ayrı sitede 750 dairelik ve 100 milyon dolarlık yeni projenin yanı sıra, alışveriş merkezi yatırımlarının da olacağını anlatan Tunçel, Bodrum'da Hazine arazilerine talip olduklarını, turizmde büyüyebileceklerini ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konuttan-vazgecti-35-milyon-euro-harcayarak-bodrumda-otel-dikti_62276.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!