Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Köprü Geçişi 50 YKr Ucuzluyor

Ulaştırma Bakanlığı, köprü geçiş ücretlerini indiriyor. Otomobil, motosiklet, kamyonet ve minibüslerin köprü geçiş ücreti 3.75 YTL’den 3.25 YTL’ye çekilecek.

Milliyet Gazetesi



laştırma Bakanlığı, köprü geçiş ücretlerini indiriyor. Otomobil, motosiklet, kamyonet ve minibüslerin köprü geçiş ücreti 3.75 YTL’den 3.25 YTL’ye çekilecek.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Boğaz köprülerinin geçiş ücretlerinde yapılacak indirimle ilgili hazırlıkların birkaç gün içinde tamamlanarak uygulamaya başlanacağını bildirdi.

Binali Yıldırım, indirimin 1999 yılından bu yana bir vatandaşın köprü geçişlerine idari yargıda açtığı dava sonucu başlayan bir uygulama olacağını belirtti. Yıldırım, “Bu dava sonuçlanmıştır ve buna göre köprü geçişlerinde bir indirim uygulanacaktır. Bu indirimle ilgili hazırlıklar, OGS ve KGS’lerin ayarlanması birkaç gün içinde tamamlanacak ve uygulama başlayacaktır” dedi.

İndirimden sonra, 3 akslı otobüs, kamyon ve treyler ücretleri de 9 YTL’den 8 YTL’ye düşürüldü. 4-5 akslı her türlü aracın geçiş ücreti de 22 YTL’den 20 YTL’ye indi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kopru-gecisi-50-ykr-ucuzluyor_60026.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!