Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Körfez Evleri'nde Teslim Töreni

Ege Koop'un 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri'nin anahtar dağıtım ve tapu teslim töreni bayram havasında geçti. Bengü ve Bike Baran'ın konser verdiği törende Han Tiyatrosu 'Konut' konulu bir skeç sundu. Öz Konya Kaşık Ekibi de gösteriyle geceye renk kattı.

Yeni Asır Gazetesi
Körfez Evleri'nde Teslim Töreni

Ege Koop'un 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri'nin anahtar dağıtım ve tapu teslim töreni bayram havasında geçti. Bengü ve Bike Baran'ın konser verdiği törende Han Tiyatrosu 'Konut' konulu bir skeç sundu. Öz Konya Kaşık Ekibi de gösteriyle geceye renk kattı. Mavi Şehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene İzmir Valisi Cahit Kıraç, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, CHP İl eski Başkanı Ekrem Bulgun ve kooperatif ortakları katıldı.

Törende konuşan Vali Kıraç, "İnsanın en temel amaçlarından biri huzurlu ve güvenli yuva temin etmektir. Ege Koop insanların bu ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vererek çok önemli bir görevi yerine getirmiş olmaktadır. Ülkemizde çok önemsememiz gereken bir deprem gerçeği var. Ege Koop'un, deprem riskini göze alarak konutlarını inşa etmesi, işini ne kadar bilinçli yaptığının kanıtıdır. Karşıyaka Körfez Evleri'nde vatandaşlarımız konforlu ve afete karşı güvenli yerlerde yaşayacak. Karşıyaka Belidiyesi ve Ege Koop'u bu örnek projeden dolayı kutluyorum" dedi.

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan ise Ege Koop Körfez Evleri Projesi'nin mutlu sona uluşmasında büyük payı olan ortaklarına teşekkür etti. Aslan, "Bu iş bitti, herkes başının çaresine baksın demiyoruz. Projemizin geleceğini şekillendirecek yeni projeler de yapacağız. Konutların güvenliği için bir güvenlik şirketiyle anlaşma sağladık. Peyzaj çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kimseden para talep etmeden şantiye alanına da bir yüzme havuzu yapacağız. Yalnız Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan isteğimiz, önümüzdeki bürokratik çalışmaları hızlandırıp acilen konutlarımıza otobüs seferleri başlatmasıdır. Başkan Kocaoğlu'nun bugüne kadar gösterdiği duyarlılığı burada da göstereceğine inanıyorum" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/korfez-evlerinde-teslim-toreni_65414.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!