Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Köye 74 Katlı Gökdelen

Çin’in doğusundaki Ciangsu eyaletinde bir sanayi merkezi haline getirilen Huaşi köyünde yüksekliği 358 metre olarak planlanan gökdelenin 250 metresi tamamlandı. Çin Uluslararası Radyosunun yerel basına dayandırdığı habere göre, 1 milyar 500 milyon yüen’e (yaklaşık 324 milyon 500 bin TL) mal olması planlanan 74 katlı gökdelen, köyün 50. kuruluş yıl

Milliyet Gazetesi
Köye 74 Katlı Gökdelen

Çin’in doğusundaki Ciangsu eyaletinde bir sanayi merkezi haline getirilen Huaşi köyünde yüksekliği 358 metre olarak planlanan gökdelenin 250 metresi tamamlandı. Çin Uluslararası Radyosunun yerel basına dayandırdığı habere göre, 1 milyar 500 milyon yüen’e (yaklaşık 324 milyon 500 bin TL) mal olması planlanan 74 katlı gökdelen, köyün 50. kuruluş yıl dönümü olan 2011 yılında hizmete girecek.

Tayvan’dan yatırım beklediklerini belirten yetkililer, Tayvan ile karşılıklı işbirliği fırsatlarını değerlendireceklerini söyledi. Yatırım talebinde bulunmak için Tayvan’da bulunan ve kendi tabiriyle “köyü uyuyan bir tarım havzasından gelişmiş bir sanayi merkezine çeviren” eski “muhtar” Vu Rınbao, Tayvan’ın Tayçung kenti belediye başkanına, köylerinin Tayçung’a 100 metrelik altın yaldızlı bir Pagoda kulesi inşa etmek istediğini söyledi.

Köyün bu isteğini kabul eden Tayvan tarafı, Pagoda için eski muhtara yer gösterirken, Tayvan’ın da Huaşi köyüne yatırım yapması bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/koye-74-katli-gokdelen_75577.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!