Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koyuncu Elektronik Elsys ile Büyümeye Devam Edecek

Koyuncu Elektronik, çözüm ortağı olarak Elsys’i seçti. BenQ, Sony, Samsung, Microsoft, Fujitsu gibi markaların Türkiye distribütörü olan Koyuncu Elektronik, büyüyen iş hacminin artırdığı iş süreçlerini Elsys danışmanlığında kurulacak sistemle yönetecek.

yapi.com.tr



b>Koyuncu Elektronik, çözüm ortağı olarak Elsys’i seçti. BenQ, Sony, Samsung, Microsoft, Fujitsu gibi markaların Türkiye distribütörü olan Koyuncu Elektronik, büyüyen iş hacminin artırdığı iş süreçlerini Elsys danışmanlığında kurulacak sistemle yönetecek.

Proje ile birlikte kurumsal kaynakların daha etkin planlanması, finans, lojistik, depo yönetimi gibi iş süreçlerindeki raporlama sistemlerinin geliştirilmesi ve karar verme mekanizmasının hızlandırılması sağlanacak.

Koyuncu Elektronik Proje Yöneticisi Esen Şafak projeye ilişkin yorumlarını şöyle aktardı: “Koyuncu Elektronik bünyesinde başlatılan proje ile şirketimizde SAP sistemini kullanarak iş süreçlerimizdeki verimliliğimizi arttıracağız. Büyük bir vizyonun ilk adımı olan bu projeye başlarken gerek geniş danışmanlık kadrosu, gerekse pek çok sektörde gerçekleştirmiş olduğu başarılı referanslarını göz önüde bulundurarak Elsys’i çözüm ortağımız olarak seçtik. Gelecekte hayata geçirmeyi planladığımız yeni nesil SAP’nin başarılı uygulamalarını da Elsys ile birlikte hayata geçirerek başarılı ve örnek bir projeye imza atacağımıza inanıyoruz.”

Teknolojik ürünlerin Türk pazarına sunumunda dağıtıcılık modelinde faaliyet gösteren, bilişim ve tüketici elektroniği ürünlerinin ithalatı, satışı ve satış sonrası destek hizmetlerini veren Koyuncu Elektronik, Elsys danışmanlığında hayata geçirilecek proje kapsamında SAP’nin; Mali Muhasebe, Duran Varlıklar Muhasebesi, Masraf Yeri Muhasebesi, Nakit Yönetimi, Karlılık Analizi, Satış Dağıtım, Malzeme Yönetimi ve Depo Yönetimi modülleri devreye alınacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/koyuncu-elektronik-elsys-ile-buyumeye-devam-edecek_57019.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!