Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koyuncuoğlu’ndan Beş Yıldızlı Tesis

Koyuncuoğlu Grup, Bayraklı Adalet Mahallesi’ndeki 18 bin 500 metrekarelik arazisine, yaklaşık 65 bin metrekare kapalı alana sahip otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan kompleks kuracak. Turgut Koyuncuoğlu, bölgenin geçilen değil, gelinen yer olması hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Milliyet Gazetesi
Koyuncuoğlu’ndan Beş Yıldızlı Tesis

Koyuncuoğlu Grup, Bayraklı Adalet Mahallesi’ndeki 18 bin 500 metrekarelik arazisine, yaklaşık 65 bin metrekare kapalı alana sahip otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan kompleks kuracak. Turgut Koyuncuoğlu, bölgenin geçilen değil, gelinen yer olması hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Sipil A.Ş. Teknik Ofisi’nce ön proje çalışmaları tamamlanan Koyuncuoğlu Center’ın 600 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel, 18 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 17 bin 600 metrekarelik rezidanstan oluşacağını belirten Koyuncuoğlu, şöyle dedi: “36 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcıları, otel işletmeleriyle görüşmelere başladık. Bin araçlık otopark kapasitesine sahip olacak Koyuncuoğlu Center, yeni kent merkezinin çehresini değiştirmeye aday.”

Adres bulmak artık hiç dert olmayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak, Gaziemir ve Aliağa dışındaki ilçe, belde ve köylerdeki 80 bin sokak levhasını yenileyecek. Dayanıklı ve düşük maliyetli emaye-sactan olacak. Üzerinde, Büyükşehir Belediyesi’nin logosu ve sabit tanıtım numarası bulunacak. Ocak 2009’da takılmaya başlanacak, temmuzda tamamlanacak. Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, bu sayede adres karmaşasının son bulacağını söyledi, “Direk ve durak tipi olarak hazırlanan levhalar, dayanıklı ve bir o kadar da ucuz malzemeden yapıldığı için çalınma ihtimalleri de çok düşük” dedi.

Bornova’da çocuk bakıcılığı kursu

Bornova Belediyesi Altındağ Toplum Merkezi’nde, annelere yönelik, “3-6 yaş arası çocuk bakıcılığı ve eğiticiliği kursu” düzenlendi. Pazartesi, salı, perşembe olmak üzere haftada 3 gün 4’er saat olacağı, 5 ay süreceği bildirildi. 15 kursiyere, beslenme, zihinsel, sosyal ve bedensel gelişim, hastalıklardan korunmanın yolları, tuvalet alışkanlığı, aşı takibi, disiplin yöntemleri, çocuğu dinlemek, müzik, hikaye anlatımı konularında eğitim verileceği kaydedildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/koyuncuoglundan-bes-yildizli-tesis_64742.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!