Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kraft Ambalaj Üretiminde Stratejik İşbirliği

Işıklar Ambalaj, dünyanın lider kraft kağıt üreticisi BillerudKorsnäs ile işbirliği gerçekleştirdi. Işıklar Ambalaj, BillerudKorsnäs’ın geliştirmiş olduğunu yüksek teknolojili ürünleri kullanarak yağmura dayanıklı ve çimento karışımının içinde kendiliğinden kaybolan kraft ambalajlar üretecek.

yapi.com.tr
Kraft Ambalaj Üretiminde Stratejik İşbirliği

Işıklar Ambalaj, kraft kâğıt üreticisi İsveçli BillerudKorsnäs ile işbirliği anlaşması gerçekleştirdi. Çimento, yapı malzemeleri, gıda, maden, kimya ve tohum gibi farklı ürün gruplarına yönelik kraft ambalajlar üreten Işıklar Ambalaj, yapılan anlaşma kapsamında BillerudKorsnäs’ın geliştirmiş olduğu yüksek teknolojili ürünleri ile üretim yapma imkanına kavuşacak.

Anlaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Işıklar Ambalaj Genel Müdürü Volkan Girişken, Sürdürülebilir ve çevreci üretim vizyonumuz doğrultusunda önemli bir işbirliğine imza attık. Bu kapsamda BillerudKorsnäs’ın yağmura dayanıklı, uzun raf ömrü sağlayan ve 4 saat boyunca su geçirmeyen Rainsafe ürün teknolojisi yeni ürünlerimizde yer alacak. Aynı zamanda kaybolan torba özelliği olan, çimento malzemeleri ile karıştırıldığında malzemenin bir elementi haline gelen D-Sack® ürününü de yapı malzemeleri ve çimento ambalajlarımızda kullanacağız.” diye konuştu.

İlgili ürünlerin aynı zamanda müşterilerinin karlılığını artırabileceklerini vurgulayan Girişken, üretimin Konya ve Irak Erbil’de bulunan fabrikalarında yapılacağını belirtti. Girişken, “Yüksek teknolojili ve sürdürülebilir ürünlerimizi hem yurt içi pazara sunacağız hem de yurt dışına ihraç edeceğiz. Bu ürünler bizi dünya pazarında güçlü hale getirecek." şeklinde konuştu.

Işıklar Ambalaj olarak her zaman sürdürülebilir malzemeler üretmeye odaklandıklarını belirten Girişken, yenilikçi ürünler ile dünya kâğıt torba pazarındaki pozisyonlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kraft-ambalaj-uretiminde-stratejik-isbirligi_171041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!