Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Krizi Fırsata Çevirmek İsteyenler Spradon'u Tercih Ediyor

"Bahçeşehir'in merkezi" sloganıyla Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte hayata geçirilen Spradon'da fırsatlar bitmiyor. Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krizin ülkemize yansımaları gündemi oluştururken, Spradon ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz fırsatlar sunuyor.

yapi.com.tr
Krizi Fırsata Çevirmek İsteyenler Spradon'u Tercih Ediyor

"Bahçeşehir’in merkezi" sloganıyla Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte hayata geçirilen Spradon’da fırsatlar bitmiyor. Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krizin ülkemize yansımaları gündemi oluştururken, Spradon ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz fırsatlar sunuyor. Şimdi yatırım yapmanın ve Bahçeşehir’in merkezi Spradon’da ev almanın tam zamanı. 0212 444 58 98 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi ve randevu alınabiliyor.

 

Spradon, krizi fırsata çevirmek isteyenler için yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenlere yönelik çok özel seçenekler hazırladı. 149.000 YTL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabileceğiniz Spradon’da dilerseniz 799 YTL taksitle ve senede bir kez 9.800 YTL ara ödeme ile 120 aya varan vade imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. Spradon’da uzun vadeli ve banka anlaşmalı vade seçeneklerinin yanı sıra 0 faizli ödeme imkanlarından yararlanarak ev sahibi olmak da mümkün. Üstelik Spradon’da yaşam yalnızca 3 ay sonra başlıyor. Sunulan fırsatları değerlendirerek ev sahibi olanlar sadece 3 ay sonra evlerine taşınabiliyorlar.

 

Spradon gerçek anlamda benzersiz fırsatlar sunuyor. Peşin ödeme yaparak ev sahibi olmak isteyenler, örneğin Spradon Kuleler’de fiyatı 198.700 YTL olan 1+1 konutları çok özel bir indirimle 149.000 YTL’ye alabiliyorlar. Vadeli seçeneklerde ise peşin ödeme yapıldığı durumlarda yine benzersiz indirimlerden yararlanılabiliyor. Spradon’da %50 peşin ödemelerde %20 indirim ve 30 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/krizi-firsata-cevirmek-isteyenler-spradonu-tercih-ediyor_64280.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!