Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Küçükçekmece’ye 5 Metro Hattı

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

yapi.com.tr
Küçükçekmece’ye 5 Metro Hattı

AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını Küçükçekmece'de sürdürdü.

"K Kanal İstanbul anal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir projedir" diyen Binali Yıldırım "Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir. Türkiye'nin denizcilikte, deniz taşımacılığında, İstanbul'un güvenliğinde önemli bir boşluğu dolduracak olan proje: Kanal İstanbul'dur. Türkiye'nin küresel güç olma yolundaki en önemli adımlardan biri Küçükçekmece'de yapılıyor" dedi.

Küçükçekmece'ye ilişkin önemli projeleri olduğunu dile getiren Yıldırım "Küçükçekmece'den 5 tane daha metro hattı geçecek. 57 dönümlük bir alanda su sporları tesisi kuracağız. Mevcut stadın yerine daha güzel bir stat yapmayı planlıyoruz. Küçükçekmece'ye ilişkin yeşil ağ projemiz var. Kuzeyden güneye yeşil ile maviyi birleştireceğiz. Küçükçekmece'nin bütün sahili halka açılacak" dedi. Yıldırım, Garip Dede Türbesi Cemevi ziyaretinde de, "Erzincanlıyım. Sünni ve Aleviler, binlerce yıldır Erzincan'da birlikte yaşadı. Birbirimize çok yakınız, aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz" diye açıklama yaptı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir...

http://www.yapi.com.tr/haberler/kucukcekmeceye-5-metro-hatti_171117.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!