Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kurtköy'e AlizePark Rüzgarı

Beşyıldız ve Yuvataş, yeni projeleri AlizePark Evleri ile Kurtköy’e farklı bir konsept getiriyor. Kurtköy-Yenişehir bölgesinde kurulan AlizePark Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1.9 km ve Atlantis Alışveriş Merkezi’ne ise 200 mesafede yer alıyor. 11 bin m² alan üzerinde 9.400 m² yeşil alana sahip AlizePark Evleri, depreme dayanıklı olarak,

yapi.com.tr
1 Kurtköy'e AlizePark Rüzgarı

Beşyıldız ve Yuvataş, yeni projeleri AlizePark Evleri ile Kurtköy’e farklı bir konsept getiriyor. Kurtköy-Yenişehir bölgesinde kurulan AlizePark Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1.9 km ve Atlantis Alışveriş Merkezi’ne ise 200 mesafede yer alıyor. 11 bin m² alan üzerinde 9.400 m² yeşil alana sahip AlizePark Evleri, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa ediliyor.

AlizePark, kapalı otopark, jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda wireless internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 m²’lik kapalı alana sahip AlizePark Club’te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.



AlizePark, fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çekiyor.195 m², 170 m², 140 m² ve 120 m²’lik daire seçenekleri bulunan AlizePark Evleri’nde, tüketicilere sağlanan en büyük avantajlardan biri de evlerin iç dekorasyonu konusunda profesyonel iç mimar desteği.

Ağustos 2009’da teslim edilecek AlizePark Evleri’nde, park tarafına bakan daire fiyatları, büyüklüklerine göre 165 bin YTL ile 200 bin YTL arasında değişirken, site tarafına bakan dairelerin fiyatları ise yine büyüklüklerine göre 180 bin YTL  ile 280 bin YTL arasında. Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunan BeşyıldızYuvataş, Alize Park Evleri için tüketicilere, güvenilirliklerinin getirdiği avantaj ile kredi kullanma imkanı sağlarken, şirket bünyesinde de vadelendirmeler yapılabiliyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/kurtkoye-alizepark-ruzgari_61912.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • inşaatlar ne zaman teslim edilecek? kat irtifaklı tapu verilecek mi.. inşaat tesliminde gecikme halinde nasıl bi garanti verilecek? dincerno@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!