Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kütahya, Alternatif Cadde İle Gelişecek

Kütahya’da en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nin motorlu taşıt trafiğine kapatılarak sadece yayalara hizmet vermesi projesi kapsamında alternatif yol çalışmaları sürüyor.

Zaman



ütahya’da en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nin motorlu taşıt trafiğine kapatılarak sadece yayalara hizmet vermesi projesi kapsamında alternatif yol çalışmaları sürüyor.

İlk etapta bu yıl için Vazo’dan Türk Telekom kavşağına kadar kapatılacak olan caddeye alternatif yolun Menderes Caddesi’nden Atatürk İlköğretim Okulu yanından Akabe Sokak üzerinden verilmesi planlanıyor. Alternatif yolun genişlemesi ve trafik akışının rahatlatılması için Atatürk İlköğretim Okulu’nun da duvarları yıkılarak yeni düzenleme yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa İça, normalde cadde üzerinde kapalı olacak yerin 30 Ağustos İlköğretim Okulu’na kadar olduğunu vurguladı. İça, “Ancak, alternatif yol üzerinde bulunan yerlerin istimlak edilmesi ve maliyet nedeniyle ilk etapta yarısına kadar kullanılan yolu önümüzdeki yıl tamamlayacağız.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kutahya-alternatif-cadde-ile-gelisecek_26412.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!