eram Belediyesi tarafından 350 milyar liraya yaptırılan tesisten 9 mahallenin sakinleri yararlanabilecek
Konya'da merkez ilçe Meram Belediyesi tarafından yaptırılan Ladikli Spor Kompleksi açıldı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Özkan, Ladikli Mahallesi Kovanağzı Caddesi'ndeki tesislerin açılış töreninde, sporun her yaştan insanın gereksinim duyduğu bir aktivite olduğunu söyledi.
Spora yeni soluk
350 milyar liraya mal olan tesislerin bölge halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Özkan, bu tür yatırımların da yerel yönetimler olarak kendilerinin sorumluluk alanında olduğunu ifade etti.
Ladikli Mahallesi'ndeki tesislerden 9 ayrı mahallede oturan vatandaşların yararlanabileceğini belirten Meram Belediye Başkanı Özkan, bin 875 metrekare alana sahip tesislerde kapalı sosyal tesislerin yanı sıra mini futbol ve basketbol sahası bulunduğunu kaydetti.
|