Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lafarge Beton, "TÇMB Mimarlık Yaz Okulu"na Sponsor Oldu

Lafarge Beton, "Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) 2. Mimarlık Yaz Okulu"nun bu yılki beton sponsorluğunu üstlendi. TÇMB, Yıldız T

Lafarge Beton
Lafarge Beton, "TÇMB Mimarlık Yaz Okulu"na Sponsor Oldu

b>Lafarge Beton, "Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) 2. Mimarlık Yaz Okulu"nun bu yılki beton sponsorluğunu üstlendi.

TÇMB, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kadıköy Belediyesi'nin işbirliği ile düzenlenen "TÇMB 2. Mimarlık Yaz Okulu" 5-13 Temmuz 2003 tarihlerinde düzenlendi.

Uygulama alanı Kadıköy Kalamış Parkı olarak belirlenen yaz okuluna katılan mimarlık son sınıf öğrencileri, program kapsamında çimento ve betonun alternatif kullanım olanakları ve fiziksel çevre kalitesinin artırılmasına yönelik tasarımlar ürettiler.

Bu yılki tasarım konsepti "Kent Gözlüğü" olarak belirlenen TÇMB 2. Mimarlık Yaz Okulu'na katılan mimarlık öğrencilerinin özgün tasarımlarından oluşan modüllerin yapımında ise Lafarge Beton'un geliştirdiği özel bir ürün olan "kendiliğinden yerleşen beton - Agilia" kullanıldı.

Uygulama çalışmasından önce yapılan bir sunumla ürün ve faaliyetlerini tanıtan Lafarge Beton, mimarlık yaz okulu öğrencilerine, üzerlerinde kendi isimlerinin yazılı olduğu meslek yaşamlarının ilk baretlerini de armağan etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lafarge-beton-tcmb-mimarlik-yaz-okuluna-sponsor-oldu_5108.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!