Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lamina İsviçre Türkiye'ye Yatırım Yapıyor

Avrupa’nın önde gelen kesici uç ve takımlar üreticisi Lamina Technologies, yükselen pazar olarak öngördüğünü ifade ettiği Türkiye’de ortaklık anlaşmasına imza attı. 2005’ten bu yana Lamina Technologies Türkiye distribütörlüğünü yürüten Lamina Türkiye ile ortaklık anlaşması imzalayan İsviçreli üretici, artan sanayi yatırımları ile yarı mamul

yapi.com.tr
Lamina İsviçre Türkiye'ye Yatırım Yapıyor

Avrupa’nın önde gelen kesici uç ve takımlar üreticisi Lamina Technologies, yükselen pazar olarak öngördüğünü ifade ettiği Türkiye’de ortaklık anlaşmasına imza attı. 2005’ten bu yana Lamina Technologies Türkiye distribütörlüğünü yürüten Lamina Türkiye ile ortaklık anlaşması imzalayan İsviçreli üretici, artan sanayi yatırımları ile yarı mamul talebinin giderek arttığı Türk pazarında bizzat yer alıyor.

İsviçreli bir kesici uç ve takımlar üreticisinin doğrudan pazara dahil olmasının, özellikle Türk sanayisinin arz ettiği sürekli büyümeye olan güvenin altını çizdiğini vurgulayan ve Lamina Türkiye’nin pazar gücü ve Lamina İsviçre’nin üretici güçlerinin birleşmesi ile kesici uçlar ve takımlar sektöründe başarılı bir sinerji yaratacaklarını belirten Lamina Almanya Genel Müdürü Mathias Wegwart, yaptıkları araştırmalar ve fizibilite çalışmaları sonucunda Lamina Türkiye ile birleşmenin sektördeki etkinliklerini ve Ortadoğu pazarına açılımlarını artırmak açısından çok olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti. Termikel Grup CEO’su Ahmet Kaya ve Lamina İsviçre CEO’su Peleg Amir’in de yer aldığı toplantıda hedefin agresif bir büyüme ile sektörün önde gelen markaları arasında yer almak olduğu belirtildi.

Termikel Grup şirketleri arasında yer alan Lamina Türkiye Genel Müdürü Sinan Doğan da, Lamina İsviçre’yle yapılan bu ortaklığın, Lamina Türkiye’nin tüketicilerine daha iyi hizmet sağlamasına ve maksimum teknik destek ile uzun dönem stratejilerin hayata geçirilmesine olanak tanıyacağını ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lamina-isvicre-turkiyeye-yatirim-yapiyor_68162.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!