Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lebriz Art Solutions Sanatı Kapınıza Getiriyor

Türkiye'nin ilk ve tek sanat portalı lebriz.com bugünlerde yepyeni bir servisi müjdeliyor: 'Lebriz Art Solutions'. Günümüzde mekanların tasarım sürecine sanat eserlerini de dahil etmenin ihtiyaç haline geldiğini fark eden Lebriz Art Solutions; oteller, iş ve alışveriş merkezleri, özel konut projeleri, kısacası tüm yaşam alanları için sanatsal

yapi.com.tr
Lebriz Art Solutions Sanatı Kapınıza Getiriyor

Türkiye'nin ilk ve tek sanat portalı lebriz.com bugünlerde yepyeni bir servisi müjdeliyor: 'Lebriz Art Solutions'.

Günümüzde mekanların tasarım sürecine sanat eserlerini de dahil etmenin ihtiyaç haline geldiğini fark eden Lebriz Art Solutions (Lebriz Sanat Çözümleri); oteller, iş ve alışveriş merkezleri, özel konut projeleri, kısacası tüm yaşam alanları için sanatsal çözümler sunuyor.

Lebriz Art Solutions profesyonel ekibiyle, bütçe ve yatırım profiline uygun sanatçılar ve eserleri hakkında butik danışmanlık hizmeti vererek, tüm projede tek bir kaynaktan çalışma imkanı sunuyor. Kullanıcıya ise sunulan alternatifler arasından seçim yapmak ve mekanın sanat eserleriyle tasarlanmasının keyfini çıkarmak kalıyor.



lebriz.com hakkında

Sanat alanında 30 yıldır tanınan bir marka olan Lebriz, sanat ve bilişim alanındaki tecrübeli kadrosu ile üyelerine 10 yıldır internet üzerinden hizmet vermektedir. Her geçen gün daha fazla sanatsevere ulaşmayı hedefleyen ve bugün ziyaretçi üye sayısı 22 bine ulaşan lebriz.com'u her gün ortalama 5 bin kişi ziyaret etmektedir.

Teknolojiyle sanatı aynı potada eritmeyi ustalıkla başararak “sanatta sınırsız ortam, sınırsız beğeni” sloganıyla Türkiye'nin ilk ve tek sanat portalı olan lebriz.com bugün, 500’e yakın üye sanatçısı, 50’nin üzerinde üye galerisi, 250 binden fazla sanat eseriyle sanat dünyasının nabzını tutmaktadır.


 

http://www.yapi.com.tr/haberler/lebriz-art-solutions-sanati-kapiniza-getiriyor_80173.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!