Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

LG'ye, Red Dot Tasarım Ödülleri’nden Büyük Ödül

LG, Red Dot Tasarım Ödülleri’nden ikisi “En İyinin İyisi” olmak üzere 29 ödülle ayrıldı.

yapi.com.tr
LG'ye, Red Dot Tasarım Ödülleri’nden Büyük Ödül

LG Electronics (LG), bu yılki Red Dot Design Ödülleri’nde 29 ürünüyle Red Dot Award tasarım ödülünü aldı. LG’nin ödül koleksiyonu arasında, LG SIGNATURE OLED TV R ve alttan donduruculu LG SIGNATURE buzdolabının aldığı “En İyinin İyisi” ödülü de bulunuyor. Red Dot’a bu sene 55 ülkeden 5.500 başvuru yapıldı.

Dünyanın ilk kıvrılabilen televizyonu LG SIGNATURE OLED TV R, OLED'in görüntü kalitesini mümkün olan en küçük pakette sunmanın yanı sıra, kullanılmadığı zamanlarda alçak konsolu içerisinde yok oluyor. Aynı zamanda CES 2019'un “En İyi TV Ürünü” olarak da adlandırılıyor. LG SIGNATURE OLED TV R, kullanıcıya 3 farklı görüntüleme seçeneği sunuyor. Kullanıcılar, ‘Tam Görünüm’, ‘Yarı Görünüm’ ve ‘Sıfır Görünüm’ seçeneklerinden birini seçebiliyor. Fırçalanmış alüminyum kasadan Kvadrat of Denmark tarafından dizayn edilen yün kaplama hoparlörlere kadar LG SIGNATURE OLED TV R’nin birinci sınıf çizgisi genel tasarımda ön plana çıkıyor.  

LG’nin ikinci “En İyinin İyisi” ödülü, mutfak aletleri ile lüksü bir araya getiren alttan donduruculu LG SIGNATURE buzdolabı oldu. LG SIGNATURE’ın tam ortasında bulunan ve 29 inçlik LCD ekran, iki tıkla transparan bir cama dönüşerek buzdolabının içerisindekileri, kapağı açmadan görmeye imkan veriyor. Bu yenilik, kapı her açıldığında meydana gelen soğuk hava kaybını azaltarak enerji tasarrufu sağlıyor. LG, yıl içerisinde, şarap saklama ünitesi de bulunan geliştirilmiş versiyon LG SIGNATURE buzdolabını satışa sunacak.

“En İyinin İyisi” ödülünün yanı sıra, aralarında OLED TV’lerin (Z9, E9, C9), LG Ses Sistemleri’nin (AJ7), SIGNATURE KITCHEN SUITE fırın paketi ve LG gram (17Z990)’ın da bulunduğu 27 farklı LG ürünü, kategorisinin en estetik ürünü, en işlevsel ve en teknolojik yeniliklere sahip ürünü olarak adlandırıldı.

LG Electronics Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Tasarım Bölümü Başkanı Noh Chang-ho “Red Dot tarafından ödüllendirilmek muazzam bir onur. Bu ödül, mükemmel tasarımın kategori liderliğini sağladığı yolundaki inancımızı güçlendirdi. Tasarımda yenilik sağlamaya ve gelecek için neyin mümkün olduğunu göstererek sektörü ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lgye-red-dot-tasarim-odullerinden-buyuk-odul_171894.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!