Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

L’ist İstinye Suites’de Krea ve The Sofa Hotel & Resorts İşbirliği

L’İst İstinye Suites’in işletmesi ile ilgili Krea ve The Sofa Hotel & Resorts arasındaki işbirliği anlaşması, Krea İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal’ın ev sahipliğinde The Sofa Hotel & Resorts Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sözmen’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda imzalandı.

yapi.com.tr
L’ist İstinye Suites’de Krea ve The Sofa Hotel & Resorts İşbirliği

L’İst İstinye Suites’in işletmesi ile ilgili Krea ve The Sofa Hotel & Resorts arasındaki işbirliği anlaşması, Krea İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal’ın ev sahipliğinde The Sofa Hotel & Resorts Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sözmen’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda imzalandı. Hakan Kodal, L’ist İstinye Suites’in The Sofa Hotels & Resorts’un uzmanlığı ve kalitesinde yönetilecek olmasından ve dünyanın önde gelen spa merkezlerinin yaratıcısı Sanitas Spa & Wellness’in L’ist İstinye’ye gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “L’İst İstinye Suites mimari konsepti, inşaat kalitesi, prestijli lokasyonu, özellikle bahçe ve boğaz manzarasına sahip bir proje olması sebebiyle de İstanbul’un en iyi rezidans projesi oldu” dedi. Kodal sözlerine şöyle devam etti:

“L’İst İstinye Suites, bugünden itibaren İstanbul’un 5 yıldızlı tatil köyü konseptindeki ilk rezidans projesi olacak. Bu işbirliği, Bosphorus Suites markası ile rezidans hizmetleri, Sanitas işbirliği ile Spa & Wellness merkezi, farklı cafe ve restoranları ile toplantı salonlarını içeren L’İst Club işletmesi olmak üzere 3 ana başlıkta toplanıyor. Toplam 28 bin metrekarelik bir arsa üzerinde gerçekleştirilen L’ist İstinye’de 150 ünite mevcut. The Sofa Hotel & Resort’un işleteceği rezidanslarda her şey sosyal yaşamı kolaylaştıracak şekilde ve konforda tasarlandı. 2+1 ve 4+1lerden oluşan ve her türlü konforun olduğu rezidansların aylığı 6 bin 500 ila 12 bin dolar arasında olacak. L’İst İstinye Suites’de oturanlar da isterlerse rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek veya rezidans havuzuna ünitelerini koyabilecekler.

Kompleks içerisinde biri İstinye ve boğaz manzaralı olmak üzere 3 yüzme havuzu, hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı spor alanları, gibi ayrıcalıkların yanı sıra 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri olacak. Bu hizmetlerin standartların çok üzerinde bir kalite ve konfor anlayışıyla verileceğinden emin olduğumuz için The Sofa’yla iş birliğine gitmeye karar verdik”.

Sektörde özgün bir yere sahip olan Krea’nın insan odaklı, prestijli ve katma değer yaratan projelere devam edeceğinin altını çizen Kodal, grubun önümüzdeki dönem proje ve çalışmalarında da aynı kalite anlayışıyla hareket edeceğinin altını çizerek, bu projelerin de yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

"The Sofa Hotel & Resorts için önemli bir başlangıç"

Böylesi saygın bir projenin yönetimi üstlenmiş olmalarının The Sofa Hotel & Resorts için önemli bir başlangıç olduğunu vurgulayan Ali Sözmen de konuşmasında, “The Sofa Hotels & Resorts Istanbul, açıldığı günden itibaren 24 saat kişiye özel hizmeti ve kaliteli personeli ile otelciliğe yepyeni bir bakış açısı katmaktadır. Türkiye’deki ilk HIP otel olarak yurtdışı ve yurtiçinde basının ilgisini çekmekte olan The Sofa konsepti yapılan satış ve pazarlama çalışmalarıyla sofistike otel arayışında olan birçok kişinin konakladığı, toplantılarının ve özel davetlerinin gerçekleştiği bir buluşma noktası haline gelmiştir. Bu bakış açısı ve heyecan ile The Sofa konukseverliği şimdi de L'ist İstinye Suite'in konseptiyle birleşiyor. L'ist İstinye sakinleri hem sosyal tesislerde The Sofa hizmet kalitesi ile ağırlanacaklar hem de bu eşsiz sitenin residence'larında kalan konuklar yeni bir yaşam şekliyle tanışacaklar” dedi.

L’ist İstinye Suites

İstanbul’un Boğaz’a en yakın noktası İstinye’de, Hakan Kodal’ın yönetimindeki son derece deneyimli bir ekiple gerçekleştirilen Krea Grup projesi L’ist İstinye Suites’te yaşam Ekim 2010’da başladı. 14 blok ve 150 suiteden oluşan L’ist İstinye Suites'de, 2+1’den 5+1’e kadar suite seçenekleri mevcut. Projedeki tüm bloklar 4,5 katlı. 1. ve 2. katlar bahçe dubleksi, orta katlar düz daire, en üst katlar ise çatı dubleksi şeklinde. 130 metrekareden 380 metrekareye kadar farklı plan seçenekleri bulunuyor.

Projenin konsepti Ömer Çamoğlu’na, sosyal tesis ve suite’lerin iç dekorasyonu ise iç mimar Mustafa Toner’e ait. Suite’lerde banyo, mutfak, kapı, parke, duvar kâğıdı seçimi gibi tüm detaylarda Mustafa Toner’in imzası bulunuyor. Suite’ler beyaz eşyaları ile anahtar teslim denilen şekilde teslim ediliyor. Mutfaklarda Scavolini, beyaz eşyada Miele, parkede Huni, vitrifiyede Duravit, bataryalarda Triflow ve Hansgrohe markaları kullanılıyor.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/list-istinye-suitesde-krea-ve-the-sofa-hotel--resorts-isbirligi_87701.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!