Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mahalle İstanbul'da İnanılmaz Fırsatlar

Sur Yapı, İstanbul’un gelişen bölgesi Çekmeköy’de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edeceği Mahalle İstanbul projesi ile tüketici beklentilerini ve günün gelişen trendlerini uygun koşullarla birleştiriyor. Yaşanan ekonomik gelişmeleri göz önünde bulunduran ve Mahalle İstanbul’dan ev alanlara peşinat ödemelerinde bekleme fırsatı sunan

yapi.com.tr
Mahalle İstanbul'da İnanılmaz Fırsatlar

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı, İstanbul’un gelişen bölgesi Çekmeköy’de toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edeceği Mahalle İstanbul projesi ile tüketici beklentilerini ve günün gelişen trendlerini uygun koşullarla birleştiriyor. Yaşanan ekonomik gelişmeleri göz önünde bulunduran ve Mahalle İstanbul’dan ev alanlara peşinat ödemelerinde bekleme fırsatı sunan Sur Yapı, sağladığı bu avantaj ile tüketicilere belirsiz piyasa koşullarında önlerini görme imkânı sağlıyor.

Yeni kampanyası dahilinde ev sahibi olmak isteyenlere iki yeni plan hazırlayan Sur Yapı, toplam tutarın yüzde 35’ini peşin ödeyenlere 6 ay, yüzde 50’sini peşin ödeyenlere ise tam 12 ay hiç ödeme yapmadan bekleme imkânı sunuyor. Bu özel planlarda ayrıca daire sahipleri, isterlerse kalan ödemelerini 6. ayın ya da 12. ayın sonunda 60 ay boyunca yüzde 1,25 vade farkı ile yapabilirken, dileyenlere de banka kredisi kullanma fırsatı veriliyor.  

Sur Yapı - Mahalle İstanbul

Butik bir proje olan ve toplam 9 blok ile 246 daireden oluşan Mahalle İstanbul, 60 metrekare 1+1 stüdyo daireden 230 metrekare 5+1 Dubleks daireye, yeni evlenmiş genç çiftlerden uzun zamandır ev sahibi olmak isteyen ailelere kadar uzanan geniş bir yelpazede daire seçenekleri sunuyor. Tamamı balkonlu olan evler, İstanbul içinde güven dolu ferah bir yaşam alanı vaat ediyor.

Mahalle İstanbul’un sosyal ve sportif olanakları arasında ise açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkının yanı sıra; sauna, fitness center ve snack bar’dan oluşan sosyal tesis yer alıyor. Güneşlenme alanları ve yürüyüş parkurları da Mahalle İstanbul içinde yer alacak diğer aktivite alanları arasında yer alıyor.

Ocak ayında yapımına başlanacak ve 2009 sonunda tamamı teslim edilecek olan Mahalle İstanbul evlerinin her birinde en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Salonların lamine parke olduğu evlerin tamamı kombili ve yüksek marka değeri olan mutfak ile birlikte ankastre ürünler (davlumbaz, fırın, ocak, bulaşık makinesi) dahil olarak anahtar teslimi yapılıyor.

Yakın zamanda yapımı tamamlanacak olan İstanbul metrosunun hemen yanı başında yer alan Mahalle İstanbul Evleri, Üsküdar’a 8 dakikada ulaşım imkânı sağlayacak. Altunizade’ye arabayla 15 dakika mesafede olan Mahalle İstanbul, şehir içinde ama şehirden karmaşasından uzak bir yaşam seçeneği sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mahalle-istanbulda-inanilmaz-firsatlar_64440.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!