Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Makel Ar-Ge Merkezi Açıldı

Elektrik Malzemeleri sektöründe öncü firmalardan Makel, İstanbul Büyükçekmece’de yer alan 45 dönümlük alan üzerinde kurulu üretim tesislerinde Ar-Ge merkezini hayata geçirdi.

yapi.com.tr
Makel Ar-Ge Merkezi Açıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan Makel Ar-Ge merkezi tamamı Türk mühendislerinden oluşan 70 kişilik uzman ve tasarımcı kadrosu ile pazarın beklentilerini ve müşteri talepleri doğrultusunda katma değeri yüksek yaratıcı ürünler tasarlamayı hedefliyor.

Makel Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan yaptığı açıklamada; “Uzun zamandır çalışmalarına devam edilen Ar-geMerkezi projesi bilim, sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı. Tüketici beklentilerinin son derece hızlı geliştiği ve farklılaştığı günümüzde artık ürünlerin sadece mekanik fonksiyonelliği değil,  görselliği, teknolojik özellikleri de büyük önem kazanmaktadır. Bu nedenle geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek, yeni ve akılcı teknolojiler geliştirebilmek, bunları görsellikle desteklemek ve bunları satılabilir ürünlere çevirerek müşteriye beğendirmek çok önem taşımaktadır. İşte bu noktada Araştırma-geliştirme faaliyetlerinin çok daha fazla önem kazandığı günümüzde, bu çalışmaları yapacağımız bir merkezimizin olması bizlere yarınlara daha umutla bakmamıza neden olacaktır’’ dedi.

Elektrik ve elektronik sektörüne hizmet veren Makel’in katma değeri yüksek trend tasarımlar taşıyan ve teknolojik ürünlere doğru eğilimin zaman içinde meyvelerini vereceğine inandığını belirten Çalışkan,  bilgi birikimini artırmanın Makel’in ana amacı olduğuna dikkat çekti.

Yeni inovatif tasarımlı ürünlerin 2012 yılında elde ettiği başarıyı dile getiren Çalışkan,  “Makel 2013 yılında hayata geçirdiği Ar-Ge Merkezi ile tasarımlarını hızla genişletmeye ve geliştirmeye, tüm yeni nesil Makel ürünlerini Makel kullanıcıları ile buluşturmaya devam edecektir. 10 yıl içerisinde ev ve işyeri tipi elektrik bağlantı sistem ve elemanları konusunda Asya-Avrupa-Afrika pazarında ciro bazında ilk 10 firma arasına girmek vizyonu doğrultusunda çalışan Makel, çalışmalarına hız kesmeden teknolojinin her damlasından faydalanarak devam etmektedir” dedi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/makel-ar-ge-merkezi-acildi_103929.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!