Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Makro Teknik Express’ler Bölgelerinde Güç Haline Geliyor!

Makro Teknik, “Size Daha Yakınız!” konsepti ile operasyonunu kurguladı. Türkiye’nin en uzak noktası dahi olsa müşterilerinin havalandırma sektörü ile ilgili her türlü talebini karşılamaya yönelik olarak Makro Teknik Express noktalarını açtı.

yapi.com.tr
Makro Teknik Express’ler Bölgelerinde Güç Haline Geliyor!

Makro Teknik,  “Size Daha Yakınız!” konsepti ile operasyonunu kurguladı. Türkiye’nin en uzak noktası dahi olsa müşterilerinin havalandırma sektörü ile ilgili her türlü talebini karşılamaya yönelik olarak Makro Teknik Express noktalarını açtı.

2010 yılını, bir önceki yıla göre cirosal yüzde 70 büyüme ile kapatan Makro Teknik yurt içinde Adana, Antalya, Batman, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere 11 Makro Express noktası ile satış ağı kurdu. 2011 yılında yurtdışına açılmayı planlayan Makro Teknik, ilk Express noktasını, programladığı tarihte, Ocak ayında Gürcistan’da açtı.

Makro Teknik, üretici kimliği üzerine ticaret kabiliyetini ekleyerek Makro Express adı altında bir satış networku oluşturdu. İş ortaklığı prensibine dayanan bu sistem aracılığıyla Makro Teknik, ekonomik potansiyeli güçlü coğrafyalarda, bölgelerinde kuvvetli ve bilinen firmalarla iş ortaklıkları kurdu. Böylece, havalandırma sektörünün tüm ürün gamını hedef kitlesine ulaştırmayı sağladı.

Makro Teknik Genel Müdür’ü Nurettin Özdemir “1980’li yıllarda uygulamacı olarak girdiğimiz sektörde, 1998’de Makro Teknik markasıyla üretim faaliyetine başladık. Bağlantı elemanlarına yönelik üretimimizi 2005 yılına kadar sürekli geliştirdik. 2006 yılından itibaren pazarlama yönümüzü daha fazla geliştirmeyi planladık. Hem kendi kapasitemizi, hem de sektördeki atıl kapasiteyi kullanıp sektörün ihtiyaç duyduğu ürünlerin arzını oluşturmaya başladık. Havalandırma sektöründe ihtiyaç duyulan ürünleri hem kendi üretimimizle hem de yerli veya yabancı firmalardan tedarik ederek pazara sunmaya başladık. Bu çalışmalarımızın sonunda 2010 yılında cirosal büyüklüğümüzde yüzde 70’in üzerinde bir artış sağladık” diye açıkladı.

Yurtiçinde 11 merkeze ulaşan Makro Teknik Express sisteminin 2011 yılında yurtdışında açılacak yeni merkezlerle büyük bir satış sistemine dönüşmesi planlanıyor.
 
Makro Teknik Express satış noktalarının çoğalması ile yerli ve yabancı üreticiler için cazibe merkezi haline gelen Makro Teknik ayrıca Ar-Ge çalışmalarına da hız verdi. 2011 yılında üretim kapasite yatırımlarını faaliyete geçirecek olan Makro Teknik, her yıl 3 faydalı model geliştirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz dönem faydalı model ile tescillenen Pratik Pim, kullanıcılara sunduğu avantajlar sayesinde artan bir satış trendi izliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/makro-teknik-expressler-bolgelerinde-guc-haline-geliyor_86195.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!