Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Malezya İskenderun Limanı'na Talip

İskenderun ve Mersin Limanları, Malezyalı konuklarını ağırladı. Limanlar hakkında bilgi alan 4 kişilik heyet, özelleştirme kapsamındaki limanlara t

Akşam



b>İskenderun ve Mersin Limanları, Malezyalı konuklarını ağırladı. Limanlar hakkında bilgi alan 4 kişilik heyet, özelleştirme kapsamındaki limanlara talip olduklarını bildirdi.

ABD'nin Irak'a müdahalesi sırasında askeri malzeme yığınağı yapması nedeniyle öne çıkan İskenderun ve Mersin limanlarında Malezyalı heyet incelemelerde bulundu. Hükümetin, limanların özelleştirilmesi konusundaki çalışmaları sürerken, İskenderun ve Mersin limanları 4 kişilik Malezya heyetini ağırladı. Limanları gezen Malezya heyeti yetkililerden bilgi aldı. Malezya'nın önemli şirketlerinden birinin, özelleştirme kapsamında bulunan İskenderun ve Mersin limanlarına talip olduğu belirtildi. Limanların iş potansiyeli, açık ve kapalı depoları, iskeleleri, vinçleri konusunda bilgiler alan 4 kişilik heyetin ülkesine geri döndügü öğrenildi. Bu arada, Özelleştirme İdaresi'nin, limanların yerli ve yabancı girişimcilere satışını öngören çalışmaları taslak aşamasına getirdiği de bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/malezya-iskenderun-limanina-talip_7219.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!