Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MAN’da Avantajlar ‘Kış Kampanyası’ ile Sürüyor

Garanti sürelerini kilometre sınırı olmaksızın 2 yıla çıkaran, satış sonrasında ise rodaj bakımını hediye eden ve bakım aralıklarını uzatarak işletme maliyetlerinde büyük tasarruf sağlayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., şimdi de düzenlediği ‘Kış Kampanyası’ ile de tüm MAN ve NEOPLAN araç sahiplerine büyük avantajlar sunuyor.

yapi.com.tr
MAN’da Avantajlar ‘Kış Kampanyası’ ile Sürüyor

MAN, satış sonrası hizmetlerinde de sunduğu büyük avantajlarla, kriz sürecinin yaşandığı sektörde rakiplerinden farklılaşıyor. Bu alanda son dönemde, garanti sürelerini kilometre sınırı olmaksızın 2 yıla çıkaran, satış sonrasında ise rodaj bakımını hediye eden ve bakım aralıklarını uzatarak işletme maliyetlerinde büyük tasarruf sağlayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., şimdi de düzenlediği ‘Kış Kampanyası’ ile de tüm MAN ve NEOPLAN araç sahiplerine büyük avantajlar sunuyor. 1 Aralık’ta başlayan ve 31 Ocak 2009 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, MAN ve NEOPLAN marka araçların kış bakımında yüzde 30’a varan indirimler yapılıyor. Tüm MAN Yetkili Servisleri’nde yürütülen kampanyada, araçların yaş ve kilometresine bakılmaksızın, ücretsiz kış kontrolü imkanı da sunuluyor. Sadece boya ve kaporta işlemlerinin kapsam dışında tutulduğu kampanya dahilinde, MAN ve NEOPLAN araç sahiplerinin, kış mevsimine hazırlıklı girebilmesi için bakımda kullanılacak tüm bakım parçalarında yüzde 15, işçilikte ise yüzde 30'a varan indirimler sunuluyor. 

MAN’dan krize çözüm kalıcı uygulamalar

Sınıflarının en güvenilir ve kaliteli ürünleri olan MAN ve NEOPLAN araçları, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin son dönemde birbiri ardına başlattığı kalıcı uygulamalarla, artık satış sonrasında da ‘sınıflarının en ekonomik araçları’ ünvanına  sahip oldular. Geçtiğimiz yıl büyük bir atılım gerçekleştirerek garanti sürelerini yürüyen aksamda kilometre sınırı olmaksızın 2 yıla çıkaran MAN, müşterilerine, hem alırken, hem de kullanırken büyük avantajlar sağlayan uygulamalarını birbiri ardına dereye soktu.

Bakım aralıkları uzatıldı, yüzde 50 avantaj sağlandı

MAN, yetkili servislerinde, tüm MAN ve NEOPLAN markalı araçlarda bakım aralıkları uzatılarak, bakım maliyetleri yüzde 50’ye varan oranlarda azaltıldı. Bu uygulamayla birlikte bakım aralıkları 15 bin km olan araçlarda bu aralık 30 bin km’ye çıkarılırken, MAN araç sahiplerine, büyük bir iş, zaman ve para tasarrufu da sağlanmış oldu. 

250 euro’luk rodaj bakımı, artık MAN’dan hediye

Diğer bir yenilik de araçların rodaj bakımlarında…. Kamyon ve çekici grubu için geçerli olan bu uygulama sayesinde MAN müşterileri, artık rodaj bakımı için hiçbir ücret ödemeyecek ve bu işlem için zaman ayırmak zorunda kalmayacak. Çünkü artık kamyon ve çekici grubu araç satışlarında, artık 250 euro tutarındaki rodaj bakımı hediye ediliyor.

Bakımlar neden önemli?

MAN aracınızı korumak için, garanti kitapçığında yer alan km aralıklarında bakımını yaptırmalısınız. Düzenli bakımın; ‘yakıt ekonomisi’, ‘uzun araç ömrü’, ‘sürüş keyfi’, ‘emniyet’, ‘güvenilirlik’, ‘garanti kapsamına girmek’ ve ‘yasal düzenlemelere uygunluk’ konularında büyük faydası bulunuyor.

Servis için nereye gitmeli?

Aracınızı, en sağlıklı servis hizmeti için MAN yetkili servislerine götürmelisiniz. Servis kadrosu, alanlarında en iyi eğitimi görmüş uzmanlardan oluşur. MAN teknisyenleri, teknik bültenler ve servis yayınları aracılığıyla en son servis bilgilerini alır ve MAN Servis Akademisi eğitim programları ile kendilerini sürekli geliştirirler. MAN yetkili servisleri, özel MAN takımları ve diğer servis ekipmanları için büyük yatırımlar yapar. Bu durum, onarımların daha sağlıklı ve kaliteli yapılmasını sağlar. MAN yetkili servisleri, aracınızın bütün programlı bakımlarında güvenilir, ekonomik ve servis garantisi kapsamında hizmet sunar.

MAN satış sonrası yatırımlarını sürdürüyor

2007 yılını yeniden yapılanma yılı ilan eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Organizasyonu, hazırlanan 5 yıllık stratejik plan doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Satış sonrası hizmet ağını genişleten ve Avrupa standartlarında modern hizmet anlayışla faaliyet gösteren yeni plazalarını bu yıl da açmaya devam eden MAN’ın, halen 29 olan yetkili servis sayısı 2008 yılı sonunda 30’a ulaşacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/manda-avantajlar-kis-kampanyasi-ile-suruyor_65027.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!