Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mardan Palace Antalya Vitrifiyelerinde Duravit Ayrıcalığı

Otel, vitrifiyelerinde Alman banyo uzmanı Duravit’i tercih etti. Duravit’in sunduğu geniş ürün seçenekleri özellikle bu projede çok büyük avantajlar sağladı. Mardan Palace Antalya’nın ıslak mekânları; çocuklar için küçük asma klozetten ihtişamlı silindirik lavaboya, bedensel engelli kullanımına uygun lavabo ve klozetten Philippe Starck duş

yapi.com.tr
1 Mardan Palace Antalya Vitrifiyelerinde Duravit Ayrıcalığı

Kapılarını 1 Haziran’da konuklarına açan ve yapımı toplam 1.4 milyar dolara mal olan Mardan Palace Antalya, Avrupa’nın en pahalı oteli unvanını taşıyor.

560 oda ve süitin her biri en zor beğenen müşterilerin bile kendilerini şımartılmış hissedecekleri şekilde tasarlandı ve döşendi. Otel, modern rahatlığın ve lüksün bir emsali olmak için gereken her şeyi sunuyor. Tüm odalarda interaktif multimedia sistemleri, kablosuz internet bağlantısı ve hatta Hermes banyo malzemeleri bulunuyor. Lüks sınıfta kalan misafirler aynı zamanda 24 saat uşak hizmeti alabiliyor.

Otel, vitrifiyelerinde ise Alman banyo uzmanı Duravit’i tercih etti.  Duravit’in sunduğu geniş ürün seçenekleri özellikle bu projede çok büyük avantajlar sağladı. Mardan Palace Antalya’nın ıslak mekânları; çocuklar için küçük asma klozetten ihtişamlı silindirik lavaboya, bedensel engelli kullanımına uygun lavabo ve klozetten Philippe Starck duş teknesine Duravit ürün serilerinden seçilen 48 farklı üründen oluşturuldu. Ayrıca çok sayıda pisuvar da bu görkemli yapıda yerini aldı. Toplamda kullanılan ürün sayısı yaklaşık 3000 parçayı buldu.



Burj Dubai gibi başarılı projelere imza atan Duravit, uluslararası projelerdeki başarısını daha da ileri taşıyor. Duravit CEO’su Franz Kook, kriz ortamına rağmen bu alanın büyümeye devam edeceğini umuyor. Uzun zamandır aktif olan ve 2002 senesinden beri İstanbul Tuzla’da kendi üretim tesisi bulunan Duravit Türkiye, bu projeye büyük katkı sağladı. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan noktadaki Duravit Türkiye, komşu pazarlar için ideal bir lokasyon olma özelliği taşıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mardan-palace-antalya-vitrifiyelerinde-duravit-ayricaligi_69644.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • gerçekten harika bir hotel, personelide kaliteli olması şart... böle bi hotel herkeze nasip olsun!!! YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!