Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Marmaray’da Hedef 2010

KADIKÖY’de Marmaray çalışmalarını yerinde inceleyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Atatürk Tüneli’nde bir kalıbın yerine konulmasını gerçekleştirdi.

Akşam Gazetesi/Özner BERBER



adıköy’de Marmaray çalışmalarını yerinde inceleyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Atatürk Tüneli’nde bir kalıbın yerine konulmasını gerçekleştirdi. Tünellerde günde yaklaşık 10-12 metre yol alındığını belirten Yıldırım, İstanbul Boğazı’ndan geçen tünelin normal derinliğinin 60 metre, tünelle birlikte 70 metreyi bulduğunu ve dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Kazı çalışmaları sırasında arkeolojik eserlerin bulunmasının çalışmaları geciktirdiğini bu nedenle projenin 2010 yılı sonunda tamamlanacağını söyleyen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, “Gecikme olsa da tarihin gün ışığına çıkmasından dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Saatte 150 Bin Kişi
Projenin tamamlanması ile birlikte saatte 150 bin kişinin taşınacağını hatırlatan Bakan Yıldırım, otomobiller için yapılacak ikinci tünel konusunda da eleştirilere açık olduklarını ancak bu sorunun çözülmesi gerektiğini kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/marmarayda-hedef-2010_53440.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!