Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Marshall Evinizi Boyuyor

Marshall, dekorasyonda renk kullanımı ve boya uygulaması ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen Kalamış'taki Marshall Key Showroom'da yepyeni bir etkinlik başlatıyor. Ağustos ve Eylül ayları içerisinde 4 gün ve günde 3 kez gerçekleştirilecek etkinliklerde danışmanlar tarafından farklı burçlara göre yaşam rengini bulma, dekorasyon ve

yapi.com.tr
Marshall Evinizi Boyuyor

Marshall, dekorasyonda renk kullanımı ve boya uygulaması ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen Kalamış’taki Marshall Key Showroom’da yepyeni bir etkinlik başlatıyor. Ağustos ve Eylül ayları içerisinde 4 gün ve günde 3 kez gerçekleştirilecek etkinliklerde danışmanlar tarafından farklı burçlara göre yaşam rengini bulma, dekorasyon ve renk danışmanlığı yapılarak, duvarlarda desen uygulaması konusunda birlikte pratik yapılacak.

1-15 Ağustos ve 5-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek aktiviteler sonunda jüri tarafından seçilecek "En güzel renk kurgusu ve desen uygulaması" yapan kişinin dairesi Marshall iç cephe renkleriyle boyanacak. 200 kişilik kontenjanı bulunan etkinliklere katılım için arayan herkes Marshall Key Showroom’un sürpriz aktivitelerinde bulunma şansı ve KEY Showroom’a giderek son moda duvar desenlerinden kazanma fırsatı yakalayacak.

Eviniz kadar rahat

300 metrekare alanda hizmet veren ve sektörde bir ilk olan Key Showroom, yaşam alanlarını kişinin beğenisine uygun şekilde renklendirmek ve kişiliğinin bir parçası haline getirebilmek için düzenlenmiş bir estetik merkezi olarak konumlandırılıyor.

Showroomda, deneyimli iç mimarlardan renk ve rengin dekorasyonda kullanımı hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti, hangi rengin eşyalarla daha uyumlu olacağının belirlenebileceği renklendirme programları, ücretsiz keşif hizmeti gibi birçok hizmet sunuluyor. Ayrıca, Marshall Boya eğitim sertifikası ve ferdi kaza sigortasına sahip ustalar ve bayi temini de sağlanıyor.

Marshall Key Showroom:

Fener Kalamış Caddesi, Çınar Apartmanı No:51, Kalamış
Key Showroom telefon:  0216 337 47 70

http://www.yapi.com.tr/haberler/marshall-evinizi-boyuyor_62918.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!