Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MASKO’dan Araba Kazanmak için Son Fırsat

MASKO Mobilya Kenti’nde heyecan dorukta. Toyota Corolla kazanma şansını yakalamak için geri sayımın başladığı bugünlerde, MASKO Mobilya Kenti ziyaretçi akınına uğruyor. Son gün olan 2 Kasım’a kadar siz de MASKO’ ya uğramayı unutmayın.

yapi.com.tr
MASKO’dan Araba Kazanmak için Son Fırsat

MASKO Mobilya Kenti’nde heyecan dorukta. Toyota Corolla kazanma şansını yakalamak için geri sayımın başladığı bugünlerde, MASKO Mobilya Kenti ziyaretçi akınına uğruyor. Son gün olan 2 Kasım’a kadar siz de MASKO’ya uğramayı unutmayın.

Kampanya kapsamında, 15 Eylül – 2 Kasım tarihleri arasında MASKO’dan 1000 YTL ve üzeri alışveriş yapan bir talihli S-D 1.6 Comfort tipi, 2009 model metalik siyah renkte Toyota Corolla kazanıyor. MASKO Mobilya Kenti çatısı altında bulunan mağazalardan 1000 YTL ve üzeri alışveriş yapıp katılım kuponu alan ziyaretçiler çekilişe katılmaya hak kazanıyor. 04.11.2008 tarihinde halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek Toyoto Corolla talihlisinin ismi, 06.11.2008 tarihinde Sabah gazetesinde ve www.masko.com.tr adresinde ilan edilecek.

MASKO Mobilya Kenti’nin güz kampanyası kapsamında devam eden bir diğer hediye fırsatı ise, sonuçlarını almaya başladı bile. Her hafta www.masko.com.tr adresine üye olup, anahtar kelimeyi tamamlayan bir kişi, 2500 YTL değerinde muhteşem hediyelerin sahibi oluyor.

MASKO Mobilya Kenti ve 'güz kampanyası' hakkında, www.masko.com.tr adresinden ya da  (0212) 675 00 11 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

MASKO Hakkında

MASKO, mobilya tasarım ve üretiminde tecrübeli 13 ortak tarafından 1984 yılında İstanbul’da kuruldu. 1987 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde temelleri atılan MASKO Mobilya Kenti, bugün 610 ortağa sahip bir yapılanma. Toplam 500 civarında firma ve 778 işyeri kapasiteli MASKO Mobilya Kenti, 483 bin metrekarelik kapalı alanıyla 'Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti' olarak kabul ediliyor. Mobilya sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren MASKO, ülkemizin her noktasına mobilya sevkiyatı gerçekleştiriyor. Yurt dışına da ürün gönderen MASKO, ülkemiz ekonomisine maksimum düzeyde katma değer sağlıyor.
Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO Mobilya Kenti bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/maskodan-araba-kazanmak-icin-son-firsat_64257.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!