Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Kara Yetmedi, Şimdi Denizden...

‘Mavi Bayraklı Plaja Otel’ Meclis Gündeminde

CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, mavi bayraklı Akyarlar Koyu’nda yapılan oteli Meclis gündemine taşıdı. Milliyet’in geçen günlerde gündeme getirdiği otelin, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından tahsisli olduğu söylenen alana yaptırıldığını belirten Topuz, bu alanın hangi tarihte ve hangi plana dayalı olarak tahsis edildiğini sordu.

Milliyet Gazetesi



HP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, mavi bayraklı Akyarlar Koyu’nda yapılan oteli Meclis gündemine taşıdı. Milliyet’in geçen günlerde gündeme getirdiği otelin, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından tahsisli olduğu söylenen alana yaptırıldığını belirten Topuz, bu alanın hangi tarihte ve hangi plana dayalı olarak tahsis edildiğini sordu.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi veren Topuz, Bodrum’da dünyanın en temiz birkaç plajından biri seçilen Akyarlar Koyu’nun yeşil sahilinde 5 yıldızlı bir otel yapıldığına dair Milliyet’te yayımlanan haberi hatırlattı.

Milliyet, geçen yıl Forbes dergisi tarafından dünyanın en lüks 15 kumsalı arasında gösterilen Akyarlar Koyu’na yapılan otel inşaatını görüntülemişti. Haberde, Ekşioğlu İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı otelin 2009’da hizmete gireceği belirtilmişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mavi-bayrakli-plaja-otel-meclis-gundeminde_60594.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!