Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mavi Yolculuk Koylarında Yapılaşmayı Durdurma Çağrısı

Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, mavi yolculuk yapılan koylardaki yapılaşmanın derhal durdurulması çağrısı yaptı. Nalbantoğlu, güneş, kum ve deniz turizmine yönelik otellerin aşırı yatak fazlasından dolayı zor durumda olduklarını, alternatif arayışına yöneldiklerini söyledi. "Bu arayışlar içinde bize en uygun

Hürriyet Gazetesi
Mavi Yolculuk Koylarında Yapılaşmayı Durdurma Çağrısı

Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, mavi yolculuk yapılan koylardaki yapılaşmanın derhal durdurulması çağrısı yaptı. Nalbantoğlu, güneş, kum ve deniz turizmine yönelik otellerin aşırı yatak fazlasından dolayı zor durumda olduklarını, alternatif arayışına yöneldiklerini söyledi. "Bu arayışlar içinde bize en uygun olanı mavi yolculuktur. Çünkü bize özgü ve rakibi olmayan bir üründür" dedi.

Mavi yolculuk konusunda Türkiye’nin rakibi olabilecek Hırvatistan’ın sahillerinin dar, mevsiminin kısa, Yunanistan’ın ise bakir ve yeşil koy yoksunu olduğunu hatırlattı. "Gökova, çok önemli. Koylardaki yapılaşmaların derhal durdurulması gerekiyor. Buralardaki yapılaşma, mavi yolculuk yapılabilecek teknelerin kullanılamayacağı yerlerde düzgün bir planlama ile yapılmalıdır" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mavi-yolculuk-koylarinda-yapilasmayi-durdurma-cagrisi_63310.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!