Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Maxit ve Çözüm Ortakları Toplantısı

Maxit ve Çözüm Ortakları Toplantısı

yapi.com.tr
Maxit ve Çözüm Ortakları Toplantısı

erpo ve Deitermann markaları ile dünyanın lider yapı malzemeleri ve yapı kimyasalları üreticilerinden maxit Group’un Türkiye kuruluşu olan maxit A.Ş., 04-06 Mart 2005 tarihleri arasında, Çanakkale-Kolin Otel’de yurt içi ve yurt dışı 200 Çözüm Ortağı ve eşleri ile bir araya geldi.

Toplantıda; daha sağlıklı ve iyi ortamlarda yaşamak için, Almanya’da Ekim 2004’te pazara sunulan, Türkiye’de Mayıs 2005’te yapı sektörünün hizmetine sunulacak olan maxit Airfresh ürünü, tüm detaylarıyla bayilere tanıtıldı. maxit Airfresh ile ilgili yapılan tanıtımda, “İç mekanlarda, iyi bir havalandırma ile giderilemeyen sigara dumanı, pişen yemeğin kokusu vb. gibi rahatsız edici kokular, dünyada ilk ve tek hava temizleme özelliği olan mineral esaslı son kat kaplama malzemesi, maxit Airfresh ile zararsız maddelere dönüştürülerek iç mekanlarda daha sağlıklı bir ortam sağladığı ve yaşam kalitesini artırdığı” belirtildi.

Toplantının çalıştaylar ile devam eden bölümünde, bayiler, Grup müdürleri tarafından maxit group’taki yenilikler ve dünyadaki sektörel gelişmeler tarafından detaylı olarak bilgilendirilme fırsatı buldu. Ayrıca bir deprem ülkesi olan Türkiye için binaların depreme karşı güvenliğini sağlayan, dünyanın en güvenilir sistemi olan sismik izolasyon konusunda da bir seminer verilen toplantı, Truva ve Çanakkale Şehitliği gezileriyle son buldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/maxit-ve-cozum-ortaklari-toplantisi_24585.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!