Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Medya, İnşaat, Turizm, Sağlık ve Tekstilde Barter Broker İhtiyacı Var"

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek, Türkiye'de özellikle medya, inşaat, turizm, sağlık ve tekstil gibi sektörlerde barter broker ihtiyacı bulunduğunu belirtti. Şimşek, yazılı açıklamasında, barter sisteminin gösterdiği sürekli gelişme doğrultusunda sadece barter şirketlerinde istihdam olanağı sunulmadığını ifade ederek, üye olan

Dünya Gazetesi
"Medya, İnşaat, Turizm, Sağlık ve Tekstilde Barter Broker İhtiyacı Var"

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek, Türkiye'de özellikle medya, inşaat, turizm, sağlık ve tekstil gibi sektörlerde barter broker ihtiyacı bulunduğunu belirtti. Şimşek, yazılı açıklamasında, barter sisteminin gösterdiği sürekli gelişme doğrultusunda sadece barter şirketlerinde istihdam olanağı sunulmadığını ifade ederek, üye olan şirketlerin de en az 2 adet barter brokerı istihdam edebildiğini kaydetti.

Türkiye'de barter anlaşmaları yapan şirketlerin satış ve pazarlama bölümlerinde, bu sistemi yönetebilecek uzmanlara ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Şimşek, yurt dışında bir çok barter brokerının bağımsız çalıştığını anlattı. Şimşek, kendilerine üye 4 binin üzerinde şirket bulunduğunu bildirerek, şöyle devam etti:

"Bu şirketleri ve sektördeki diğer şirketlerin üye firmalarını düşünürsek bu sayı daha da artacaktır. Tüm bunları göz önüne aldığımızda eğitimsiz brokerlerin iş yaptığı barter sektörünü doğru yönde eğitiyoruz. Şu an ülkemizde özellikle medya, inşaat, turizm, sağlık ve tekstil gibi sektörlerde ciddi barter broker ihtiyacı bulunmakta. Tüm dünyada barter sisteminin gösterdiği gelişimden dolayı kariyerine yeni bir yön vermek isteyen herkesi Türk Barter bünyesinde Barter Broker eğitmeye davet ediyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/medya-insaat-turizm-saglik-ve-tekstilde-barter-broker-ihtiyaci-var_70589.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!