Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'dan Hastane Tepkisi

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 2016 yılında yapımına başlanan ve 2018 yılında bitmesi planlanan Menderes Devlet Hastanesi’nde çalışmaların durmasına ve çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi.

yapi.com.tr
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'dan Hastane Tepkisi

75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nde bir yıldan fazla süredir herhangi bir çalışma yapılmıyor. Cumhuriyet’te yer alan habere göre; AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın İzmir programında Kınık ve Foça Devlet Hastaneleri’nin açılışını yapmasını hatırlatan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes’in unutulduğunu ifade ederek duruma tepki gösterdi.

Devlet hastanesi olmamasının ilçenin en büyük sorunlarının başında geldiğini kaydeden Kayalar, “Geçmiş dönemde inşaatı başlayan ancak yapım ihalesini kazanan şirketin iflasının ardından ikinci şirketin de dolar artışı nedeniyle işten çekildiği ve bir yıldan uzun süredir bir çivi dahi çakılmayan devlet hastanemiz çürümeye bırakıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Binali Yıldırım İzmir’e gelerek Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapıyor. Kendisine soruyorum Menderes üvey evlat mı? Mendereslinin hayali devlet hastanesinde neden bir yıldan fazla süredir çivi dahi çakılmıyor? Neden hastane çürümeye bırakıldı” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/menderes-belediye-baskani-mustafa-kayalardan-hastane-tepkisi_174137.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!