Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Metro Vagonları Normed Gemileriyle Taşınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'un trafiğine çözüm olması için planlanan yeni Metro hatlarında kullanılmak üzere satın alınan Metro vagonları Ömer Araz başkanlığındaki Normed Denizcilik gemileri tarafından taşınıyor.

Referans Gazetesi
Metro Vagonları Normed Gemileriyle Taşınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'un trafiğine çözüm olması için planlanan yeni Metro hatlarında kullanılmak üzere satın alınan Metro vagonları Ömer Araz başkanlığındaki Normed Denizcilik gemileri tarafından taşınıyor. Vagonların Amsterdam'dan Ambarlı limanına taşındığını açıklayan Normed Denizcilik Genel Müdürü Hicri Güneri ilk partinin Normed Amsterdam gemisi ile Ambarlı limanına geldiğini belirterek şu bilgiyi verdi; "İkinci parti 8 vagon Normed Rotterdam gemisi ile taşındı. Tüm vagonların taşınma işlemi çok yakın zamanda tamamlanmış olacaktır. Vagonlar gemilerden doğrudan çok özel donanımlı TIR'lara yüklenmekteler ve Metro ana istasyonlarına naklediliyorlar."

Güney Kore'de 2005 yılında verdikleri siparişlerle hizmete aldıkları Normed Amsterdam ve Normed Rotterdam çok maksatlı gemilerin Avrupa hattında bu tarz proje yükleri ile birlikte demir çelik ağırlıklı olmak üzere genel kargo hizmeti vermeye devam ettiklerini işaret eden Hicri Güneri sözlerini şöyle tamamladı; "Nordmed Amsterdam ve Normed Rotterdam'ın eşi olan diğer gemilerimiz ise aynı zamanda Uzakdoğu hattında da hizmet vermekte olup, karşılıklı seferler ile Japonya-Kore-Çin , Akdeniz/Türkiye-Kuzey Avrupa limanları arasında çok kapsamlı yük taşımaları gerçekleştiriyorlar."


http://www.yapi.com.tr/haberler/metro-vagonlari-normed-gemileriyle-tasiniyor_71290.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!