Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Metrobüs Yolunda Faciaya Ramak Kaldı

Bariyerleri yıkan okul servisi minibüsün metro yoluna girmesi, o sırada yoldan geçen bir otobüsün bulunmaması sayesinde ucuz atlatıldı. Kazada herhangi bir ölüm ya da yaralanma durumu olmazken, kapanan trafik İstanbullulara zor anlar yaşattı.

Zaman Gazetesi
Metrobüs Yolunda Faciaya Ramak Kaldı

stanbul ulaşımını rahatlatması amacıyla hizmete açılan metrobüs yolunda dün yaşanan kazada faciaya ramak kaldı. Metrobüsün son durağı olan Avcılar yakınlarındaki İETT Kampı civarında, sabah 07.30 sularında, Avcılar yönüne doğru seyreden bir okul servisi, şoförün hakimiyeti kaybetmesi üzerine takla attı. Bariyerleri yıkan okul servisi minibüsün metro yoluna girmesi, o sırada yoldan geçen bir otobüsün bulunmaması sayesinde ucuz atlatıldı. Kazada herhangi bir ölüm ya da yaralanma durumu olmazken, kapanan trafik İstanbullulara zor anlar yaşattı.
Kapanan yol nedeniyle yaklaşık 20 dakika boyunca Avcılar'a ulaşamayan otobüsler, yolcuları çileden çıkarttı. Vatandaşlar duraklarda uzun süre otobüs bekledi. Avcılar durağında biriken yolcuların bir anda taşınamaması nedeniyle, işlerine ulaşmakta güçlük çeken İstanbullular, dolu geçen otobüsler nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Öte yandan, Sefaköy yakınlarında bir otobüsün lastiğinin patlaması üzerine kısa süreli bir kez daha tıkanan trafik, yolcuların başka otobüslere aktarılmasıyla birlikte açıldı. Bu arada İstanbul'un değişik üniversitelerinde öğrenim gören bir grup öğrenci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda gerçekleştirdiği aktarma zammını protesto etti. Şarkılarla ve hazırladıkları esprili dövizlerle belediyeye yürüyen öğrenciler, zammın geri çekilmesi için topladıkları 20 bin imzayı da belediyeye teslim etti. Sloganlarla yürüyerek Başkan Kadir Topbaş'ı istifaya davet eden öğrenciler, "Müşteri değil üniversiteliyiz, Ulaşmak için acil indirim, İndirme Bindirme Belediyesi, Aktarma 5 kere, pamuk eller ceplere" yazılı dövizler taşıdı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/metrobus-yolunda-faciaya-ramak-kaldi_58020.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!