Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Metrobüse Binmek Zor ve Tehlikeli

İstanbul’da ana metrobüs duraklarında sabah ve akşam saatlerinde özellikle üst geçit kullanımında ciddi sıkıntılar oluşuyor. Avcılar da, sıkıntılı metrobüs duraklarından biri. Üstgeçit çalışmaları nedeniyle büyük bir yoğunluğun yaşandığı Avcılar metrobüs durağında işe yetişmek için sabırsızlık gösterenler tehlikeye atılıyorlar.

NTV
Metrobüse Binmek Zor ve Tehlikeli

STRONG>İstanbul’da ana metrobüs duraklarında sabah ve akşam saatlerinde özellikle üst geçit kullanımında ciddi sıkıntılar oluşuyor. Avcılar da, sıkıntılı metrobüs duraklarından biri. Üstgeçit çalışmaları nedeniyle büyük bir yoğunluğun yaşandığı Avcılar metrobüs durağında işe yetişmek için sabırsızlık gösterenler tehlikeye atılıyorlar.

Avcılar metrobüs durağında yapılan bir dizi riskli cambazlıkların tek bir amacı var: metrobüs durağına ulaşabilmek. Metrobüslerin ana duraklarında sabah ve akşam saatlerinde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Avcılar da bu duraklardan biri, yoğunluğun nedeniyse henüz bitmeyen üst geçit…

Tamamlanmamış üstgeçidi kullanmak isteyenleri ise büyük bir tehlike bekliyor. Vatandaşlar, Avcılar metrobüs durağında haftalardır devam eden çalışmaların bir an önce bitmesini istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise metrobüs duraklarında beklediklerinden fazla yoğunluk olduğunu kabul etti ve Avcılar’da ilave köprü yapıldığını söyledi.

ETİKETLER: ulaşım
http://www.yapi.com.tr/haberler/metrobuse-binmek-zor-ve-tehlikeli_85260.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!