Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

MGF Student Awards’ta Maltepe Üniversitesi Öğrencilerine Mansiyon Ödülü

İtalya’da düzenlenen ekoloji ve sürdürülebilirlik odaklı Uluslararası MedGreen Forum Öğrenci Ödülleri’nde (MGF Student Awards) Maltepe Üniversitesi mimarlık öğrencileri mansiyon ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
MGF Student Awards’ta Maltepe Üniversitesi Öğrencilerine Mansiyon Ödülü

Floransa Üniversitesi (İtalya) Mimarlık Bölümü tarafından, 14-16 Şubat 2024 tarihlerinde “Sıfır’a Ulaşmak” (Getting to Zero) temalı 7. MedGreen Forum kapsamında düzenlenen, İtalya Mimarlık Teknolojileri Birliği (SITdA) ve Uluslararası Yenilenebilir Enerji Birliği (WREN) tarafından desteklenen Uluslararası Öğrenci Ödülleri yarışmasında, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin, Kentsel Tasarım Stüdyosu dersi (ARCH415) kapsamında tasarladıkları “Üsküdar’da Sosyal Merkez Tasarımı” konulu dönem projesi Mansiyon ödülüne layık görüldü.

Koordinatörlüğü ve yürütücülüğü Prof. Dr. Derya Oktay tarafından (Asistan: M. Melis Cihan) ekolojik ve toplumsal sürdürülebilirliği gözeterek gerçekleştirilen proje grubunda Mısra Mastar, Sounds Hazaa ve Yusuf Emre Saraç yer aldı.

Akdeniz ülkelerinden lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurularına açık olarak düzenlen, genç tasarımcıları ve geleceğin profesyonellerini/araştırmacılarını karbon-nötr Akdeniz kentleri ve mimarlığını hedefleyen çalışmalarını teşvik eden ödüller, önce finalistleri seçilerek sergilenen ve proje afişleri uluslararası jüri tarafından değerlendirilen kurgusuyla 2015’den beri iki yılda bir düzenleniyor.

MGF Forum 7 kapsamında Prof. Oktay da davetli konuşmacı olarak “Neighbourhood Nexus: Towards Positive Energy Environments In Urban Settings” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mgf-student-awardsta-maltepe-universitesi-ogrencilerine-mansiyon-odulu_201941.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!