Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimart Yapı'dan 'Evsiz Kalmaya Değmez' Kampanyası

Çorlu’nun en büyük projesi Armada City'nin 28 Şubat’ta sona erecek kampanyanın sloganı 'Evsiz Kalmaya Değmez'. 480 TL taksit, 7.000 TL peşinat ödeyerek daire sahibi olmanın mümkün olduğu projede, banka kredisi kullanmadan 84 aya kadar firma finansmanından yararlanma şansı da bulunmakta. Firmanın internet sitesinde de detaylarıyla yer alan

yapi.com.tr
Mimart Yapı'dan 'Evsiz Kalmaya Değmez' Kampanyası

Mimart Yapı, Şubat kampanyasında kendi kredilendirme modelini sunuyor. Çorlu’nun en büyük projesi Armada City'nin 28 Şubat’ta sona erecek kampanyanın sloganı 'Evsiz Kalmaya Değmez'. 480 TL taksit, 7.000 TL peşinat ödeyerek daire sahibi olmanın mümkün olduğu projede, banka kredisi kullanmadan 84 aya kadar firma finansmanından yararlanma şansı da bulunmakta. Firmanın internet sitesinde de detaylarıyla yer alan kampanyada ayrıca 24 aya kadar 0 (sıfır) faiz imkanı da mevcut.

Örneğin, 70 bin TL’lik 68 m2 – 1+1 daire tercih edildiğinde ve 84 aylık ödeme planı seçeneğinde, 7.000 TL peşinat, teslime kadar aylık 480 TL taksit ve 7.000 TL’lik sadece 4 ara ödeme mevcut. Teslimden sonra ise taksitler 490 TL’den başlıyor. Toplamda 84 ayda daire için 79 bin 562 TL ödenmiş oluyor. Yani vade farkı 7 yılda sadece 9 bin 562 TL. Eğer aynı tutar için bankadan kredi kullanılmış olsa 7 yıldaki vade farkı tutarı yaklaşık 36 bin 190 TL olacakken, Mimart Yapı kredilendirme modeli ile kazanç tam 26 bin 628 TL oluyor.

Proje 106 bin 126 m2 alan üzerine konumlandırılmış, zemin + 11 katlı 37 blokta toplam 1.702 konuttan oluşuyor. Armada City, Orion ve Kipa gibi Çorlu’nun gözde alışveriş merkezlerinin tam yanında, şehrin merkezinde bulunma özelliği ile de günümüzün en büyük sorunlarından biri olan ulaşım problemini ortadan kaldırıyor.

Radyel temel, tünel kalıp teknolojisi ile üretilen bloklarda deprem güvenliği maksimize edilmiş. Kameralı güvenlik sistemi ve kontrollü giriş çıkış noktaları gibi özel detaylarla Armada City güvenli bir yaşam alanı. Site içerisinde araç trafiği oluşumuna engel olan kapalı otopark sistemi sayesinde özellikle çocuklar için yaşanılacak endişeler yok edilmiş.

Projede değişik ihtiyaçlara cevap verecek özellikte yüksek standart özellikli 7 farklı daire tipi bulmak mümkün.  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler 68m2 ile 177m2 arasında değişen yaşam alanlarına sahip.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimart-yapidan-evsiz-kalmaya-degmez-kampanyasi_66792.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!