Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MNG Turizm Eğitim Merkezi Açıldı

MNG Holding bünyesindeki World Of Wonders (WOW) oteller zincirine bağlı otellere kalifiye eleman yetiştirecek MNG Uygulamalı Turizm ve Otelcilik Eğiti

Dünya
1


NG Holding bünyesindeki World Of Wonders (WOW) oteller zincirine bağlı otellere kalifiye eleman yetiştirecek MNG Uygulamalı Turizm ve Otelcilik Eğitim Merkezi, Aksu Kundu'da açıldı. WOW Oteller Koordinatörü Birol Kaymas, WOW Grubu olarak artan yatak kapasitesini, iyi yetişmiş kaliteli personelle takviye etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Merkezimizde dört dörtlük turizmci yetiştireceğiz. Umarım diğer otellere örnek oluruz" dedi.
Turizm Merkezi'nde eğitim alabilmek için Türkiye'nin her yerinden yüzlerce gencin başvurduğunu, ancak sadece 100 kişinin kabul edildiğini kaydeden Kaymas şöyle konuştu:

"Merkezimiz staj dahil bir yıl süren eğitim boyunca hem pratik hem de teorik açıdan tam donanımlı personele ihtiyaç verecek. Yatılı olarak hizmet veren merkezde yiyecek-içecek, ön büro, kat hizmetleri ve mutfak olmak üzere dört ana bölümde eğitim veriliyor. öğrenciler genel derslerin yanı sıra, mesleki dersler ve haftada 14 saat birinci yabancı dil, 6 saat ikinci yabancı dil eğitimi görüyor. En az lise veya otelcilik okulu mezunu, askerliğini yapmış ya da 3 yıl tecilli, 24 yaşından gün almamış 100 kişinin eğitime başladığı okulda kariyer hedeflemesi yapılarak WOW Otelleri için yönetici adayları da yetiştirilmiş olacak. MNG Turizm Eğitim Merkezi'ne devam eden öğrenciler eğitim süresince staj yaparak iş yaşamına alışacaklar ve mezun olduklarında herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaklar. Eğitim programını tamamlayanlar WOW zincirine bağlı Topkapı Palace, Kremlin Palace ya da Bodrum Resort'ta 2 yıl hizmet etmekle yükümlü olacaklar."

http://www.yapi.com.tr/haberler/mng-turizm-egitim-merkezi-acildi_1842.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • bu eğitimlere katılmak için kayıt başvuruları hakkında detaylı bilgi almak isterim.ilginiz için teşekkürler. saygılarımla... asafsuleymanerdem@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!