Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mortgage Bayramdan Sonra Meclis’e Geliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Mortgage (tutsat) Yasası’nın 2007 başlarında Meclis gündeminde yer alacağını bildirdi.

Akşam Gazetesi



evlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Mortgage (tutsat) Yasası’nın 2007 başlarında Meclis gündeminde yer alacağını bildirdi. Şener, üst kurulların birleştirilmesine dönük görüşleri değerlendirirken de, “2007’deki seçimler öncesi, böyle bir radikal dönüşüm için erken’’ dedi.

Rapor bekleniyor
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Ankara’da düzenlenen “Kamu Altyapı Yatırımları Sermaye Piyasaları Aracılığı ile Finansmanı’’ konulu arama konferansından çıkışında, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, Mortgage Yasası’nın önemini anlattıklarını ve bu yeterince bilindiğini, tutsat ile ilgili yasanın bayram ve yılbaşı tatilinin arkasından Genel Kurul’da ele alınacağını kaydetti.

Şener, mali sektördeki üst kurulların birleştirilmesine yönelik görüşleri de değerlendirdi ve 2007 yılındaki seçimler öncesinde, böyle bir radikal dönüşümün ‘erken olacağını’ söyledi. “Niyet mektubunda da komisyon kurulacağı, rapor yazıp önerileri getirdikten sonra bunun değerlendirileceği belirtilmişti. Komisyon henüz raporunu yazmamıştır. Rapor bize geldikten sonra değerlendireceğiz. Raporun belli bir yönde olması o yönde düzenleme yapılacağı anlamına da gelmez” diyen Şener, sektördeki kurumların yapısını gözden geçirmek açısından, böyle bir çalışma yapılmasında fayda görüldüğünü ve bu amaçla bir komisyon kurulduğunu söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mortgage-bayramdan-sonra-meclise-geliyor_50560.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!