Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Muğlalı Mühendislerin Tercihi Hazır Beton

Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Alifer Atasever, deprem bölgelerinde denetimli hazır betonların kullanılması gerektiğini söyledi. Muğla

Yeni Asır
Muğlalı Mühendislerin Tercihi Hazır Beton

b>Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Alifer Atasever, deprem bölgelerinde denetimli hazır betonların kullanılması gerektiğini söyledi. Muğla'nın birinci derece deprem bölgesinde bulunduğunu hatırlatan Alifer Atasever, "İnşaat yapımlarında çok hassas davranılması gerekiyor. Daha önceki yıllarda meydana gelen depremlerinin ardından yapılan incelemelerde, denetimli hazır betonların, elle hazırlanan betona göre 4-5 kat oranla daha dayanıklı ve güvenli olduğu ortaya çıkmıştır. Biz de oda olarak Muğla'da inşaatlarda denetimli hazır betonların kullanılması için hem ustaları hem de proje sahiplerini bilgilendiriyoruz. Muğla'nın birinci derece deprem bölgesinde bulunmasından dolayı hazır betonun kullanılması gerektiğini anlatıyoruz" diye konuştu.
Atasever, inşaat ustaları için eğitim seminerleri de düzenlediklerini belirterek, "Muğla İnşaat Mühendisleri Odası olarak inşaat ustalarının bilinçlendirilmesi amacıyla eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu seminerlerde ustalara deprem konusunun yanında kalıp yapımlarında, beton dökümlerinde, demir bağlamaları sırasında nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgiler inşaat mühendislerimiz arkadaşlarımız tarafından veriliyor" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muglali-muhendislerin-tercihi-hazir-beton_7673.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!