Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müze Bahanesiyle Mudanya'nın Simgesini Yıkıyorlar

Anıtlar Yüksek Kurulu tarafında Mütareke Müzesi çevresindeki uygun olmayan kafe ve çay bahçelerinin Mudanya Belediyesi tarafından yıkılmaya başlanmasının ardından tepkiler gelmeye başladı. İlk tepki 40 yıldır Mudanya'nın simgesi haline gelen Korsan Kafe ve Çay Bahçesi müdavimlerinden oldu. Serhat Işık, Bursa'nın markalaşan kuruluşlarına sahip

BirGün Gazetesi
Müze Bahanesiyle Mudanya'nın Simgesini Yıkıyorlar

Mudanya ilçesinde bir grup, Anıtlar Yüksek Kurulu Mütareke Müzesi çevresindeki yıkımına başlanan kafe ve çay bahçeleri için eylem yaptı.

Anıtlar Yüksek Kurulu tarafında Mütareke Müzesi çevresindeki uygun olmayan kafe ve çay bahçelerinin Mudanya Belediyesi tarafından yıkılmaya başlanmasının ardından tepkiler gelmeye başladı.
 
İlk tepki 40 yıldır Mudanya'nın simgesi haline gelen Korsan Kafe ve Çay Bahçesi müdavimlerinden oldu. Serhat Işık, Bursa'nın markalaşan kuruluşlarına sahip çıkması gerektiğini söyledi.
 
Işık, 1972 yılından beri Mudanya'da yerli yabancı herkesin uğrak yeri olan Korsan Kafe'nin, yıkılmasına anlam veremediklerini dile getirdi. Işık, "Esnaf odalarını göreve çağırıyoruz. 40 yıllık Korsan Kafe ve Çay Bahçesi'ne sahip çıkılması gerekir. İmza kampanyası da düzenledik. Şimdiye kadar bin 500 kişi kampanyaya katıldı" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muze-bahanesiyle-mudanyanin-simgesini-yikiyorlar_81599.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!