Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müzekart'la 2 Milyon Ziyaretçi Hedefleniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle Türk halkını müzelerle buluşturmak amacıyla oluşturulan "Müzekart" hizmete girdi. Müzekart'ın tanıtımında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ücret ödeyerek müzeleri gezen yerli ziyaretçi sayısını çoğaltmak istediklerini, gelecek yıl 2 milyon kişiye

Vatan Gazetesi
1 Müzekart'la 2 Milyon Ziyaretçi Hedefleniyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle Türk halkını müzelerle buluşturmak amacıyla oluşturulan "Müzekart" hizmete girdi. Müzekart’ın tanıtımında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ücret ödeyerek müzeleri gezen yerli ziyaretçi sayısını çoğaltmak istediklerini, gelecek yıl 2 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Günay, "Müzelerimizin inanılmaz zengin olduğunu anlatmak konusunda bu kart bir kampanya vesilesi olacak" dedi.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da müzelere Türk vatandaşlarını şimdiye kadar yeterince çekemediklerini, Müzekart ile bunu gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bakanlığa bağlı 185 müze ve 130 ören yerini 1 yıl boyunca 20 YTL karşılığında sınırsız ziyaret imkanı veren Müzekart, tüm müze ve ören yerlerindeki gişelerden, Ankara Müzekart Merkez Ofisi’nden, DÖSİMM İstanbul İşletme Müdürlüğü, TÜRSAB ve belirlenmiş seyahat acentelerinden ve www.muzekart.com adresinden temin edebilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muzekartla-2-milyon-ziyaretci-hedefleniyor_62197.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Müzekart temin edilecek yerler ve geçerli olacak müze ve ören yerlerinin tam olarak listelenmesinin çok faydalı olacağı kanaatindeyim.Sonsuz teşekkürler ve başarılar.. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!